Haberler

Akciğer Rahatsızlığından Dolayı Zor Günler Geçiren Eşref Kolçak, Yürümekte Güçlük Çekiyor

Güncelleme:

Akciğer rahatsızlığından dolayı zor günler geçiren 92 yaşındaki usta oyuncu Eşref Kolçak, yürümekte güçlük çektiği için hastanede tedavi görecek.

Geçtiğimiz Ocak ayında akciğerlerinin su toplaması nedeni ile Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan usta oyuncu Eşref Kolçak'ın tedavisi devam ediliyor.

92 yaşındaki usta oyuncu Eşref Kolçak'ın akciğerleri tedavi edildi ancak yürümekte zorlandığı için uzun süre daha hastanede tedavi göreceği öğrenildi.

"GÖZLERİM AÇIK GİDER"

Kolçak'ın akciğerlerinin tedavi edildiği ancak ayağında oluşan kireçlenme nedeni ile yerinden kalkamadığı ve yürümekte zorlandığı öğrenildi. Onur Akay Medya'ya açıklama yapan Kolçak, "Sinemada 75 yıllık telif hakkımı almadan gidersem gözlerim açık gider." dedi.

Yürümekte Zorluk Çeken Eşref Kolçak'tan Hayranlarına Mesaj!

"BENİ NE KADAR SEVİYORSANIZ BEN SİZİ İKİ MİSLİ SEVİYORUM"

Ayrıca sevenlerine sesli mesaj gönderen usta oyuncu, "Beni ne kadar seviyorsanız ben sizi iki misli seviyorum. Hadi hepinizi öpüyorum canı gönülden." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (36)

(:

ALLAH ELE AYAĞA DÜŞÜRMESİN UZUN DEĞİL SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN

14
4
yanıtYanıtla
Odun Adam:

hade lan ordan cahil.

yanıt3
yanıt9
Fakir:

haydi hayırlısı hevla yicez yine.

2
16
yanıtYanıtla
doğru söz:

boş insansın, allah iflah eylesin

yanıt6
yanıt2
aman:

Bi zahmet ölsün yani açıkçası pek üzülemedim 92 yaşına gelmiş zaten mezarlık kendisi toprak kabul etmez bu gidişle

0
16
yanıtYanıtla
KONYALİ:

ÖYLE YAZİLAR YAZMİSSİNİZ Kİ İNSANLİDİMDAN UTANDİM YAZİK ALLAHİM KÖTÜ YAZANLARA HİDAYET VERSİN

12
2
yanıtYanıtla
Mevlana Torunu:

Ne noksan gördün cahil konyalı..?

yanıt1
yanıt10
KONYALİ:

MEVLANA TORUNU OLMUSSUN AMA ÜZGÜNÜM YUNE ÜZÜLDÜM ADAM OLAMAMİŞSİN

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

söz vermiştim,sözümde duruyorum..dua falanda okumayacağım.artistlere aslaa hakkımı helal etmiyorum.

4
8
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Ufaktan Azrail sinyali göndermiş hazırlıklı ol Eşref Bey gibisine. hayattaki uzatmalarını oynuyorsun. .

1
10
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title