Haberler

    Yolsuzluk İddiasıyla Tutuklanan Villar UEFA ve FIFA'dan İstifa Etti

    Yolsuzluk suçlamasıyla cezaevinde tutulan İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Angel Maria Villar, UEFA ve FIFA'daki görevlerinden istifa etti.

    Yolsuzluk suçlamasıyla cezaevinde tutulan İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Angel Maria Villar, UEFA ve FIFA'daki görevlerinden istifa etti.

    Avrupa Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Villar'ın her iki kurumun başkan yardımcılığından ayrılma isteğinin ulaştığı ve kabul edildiği vurgulandı.

    Hakkındaki tüm iddiaları reddeden 67 yaşındaki Villar Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği Başkanı Gianni Infantino'dan sonraki en kıdemli yöneticiydi.

    Dünya futbolunun en etkili isimlerinden biri olan spor adamı İspanyol Futbol Federasyonu'na yönelik yapılan yolsuzluk soruşturması kapsamında dört yöneticiyle birlikte tutuklanmıştı. Tutuklananlar arasında Villar'ın oğlu Gorka Villar da bulunuyor.

    Evrakta sahtecilik, zimmete para geçirme ve dolandırıcılık iddiasıyla yapılan tutuklamaların ardından İspanyol hükümeti Villar'ın başkanlığını askıya alarak yerine geçici olarak Aleksander Ceferin'i atadı.

    Auteur:

    Tags: Gepost: 27 juli 2017

    Kaynak: Euronews.com / Spor

    Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği Avrupa Futbol Federasyonu İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İhsan Anlı kimdir? Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı yaşıyor mu, kaç yaşında? Yeni Renault Duster ne kadar? Renault Duster Bursa'da mı üretilecek? Yeni Renault Duster özellikleri! Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title