Haberler

Yol Verme Tartışması Kavgaya Dönüştü, 5 Kişi 1 Kişiyi Dövdü

Güncelleme:

Bursa'da trafikte yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada, sürücülerden birisi kimliği belirsiz kişiler tarafından tekme tokat dövüldü. Talihsiz adama jopla vuran şahısların görüntüleri saniye saniye kaydedildi.

Bursa'da trafikte meydana gelen olayda, iki sürücü arasında yol verme tartışması yaşandı. O sırada kimliği belirsiz kişiler, sürücülerden birisini tekme, tokat ve jopla acımasızca darp etti. Feci şekilde dayak yiyen talihsiz adam vatandaşlar tarafından kurtarılırken, çevredekiler kavgayı cep telefonu kamerası ile kaydetti.

Bursa Adliyesi'nin 10 metre ilerisinde trafikte yol verme yüzünden yaşanan kavgada tekme, tokat ve joplar konuştu. İki araç sürücünün tartıştığı kavgaya dahil olan kimliği belirsiz şahıslar sürücülerden birine jopla saldırıp tekme tokat feci şekilde darp etti.

TEKME, TOKAT VE JOPLA DARP EDİLDİ

Uluyol Caddesi üzerinde Bursa Adliyesi'ne 10 metre uzaklıkta yaşanan olayda, iki araç sürücüsü dolmuş duraklarının bulunduğu sokağın girişinde yol verme meselesi yüzünden tartışmaya başladı. O sırada elinde jop bulunan bir kişi araç sürücülerinden birine vurmaya başladı. Vatandaşlar müdahale etmeye çalışırken sokağın üst kısmından koşarak gelen kimliği belirsiz 3 kişi daha aynı sürücüye saldırdı.

VATANDAŞLAR TARAFINDAN KURTARILDI

Tekmelerin havada uçuştuğu kavgada kimliği belirsiz şahıslar jopla ve yumrukla saldırdıkları sürücüyü feci şekilde darp etti. Yüzünden yaralanan sürücüyü saldırganların elinden vatandaşlar kurtardı. İhbar üzerine olay yerine gelen bir trafik polisi de kavgayı ayırmaya çalıştı.

KAVGA ANI KAMERADA

Tekme tokat joplu kavga çevredeki iş yerlerinde çalışan bir kadın tarafından saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi. Görüntüleri çeken kadının yaşanan kavga sırasında yaşadığı korku cep telefonu kaydına da yansıdı. Polis olayla ilgili tahkikat başlatırken kavgaya karışanları tespit etmeye çalışıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Adliyesi Cep Telefonu kavga 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (52)

secmen:

5 karı 1 adamı dovmus delikanlılık nerde kaldı?

22
0
yanıtYanıtla
Burak bey:

komik olan Türkiyede polisler olay sonlandıktan sonra olay yerine gelir.

11
11
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

5 kısı sımdı kendıne adam mı dıyor.

16
1
yanıtYanıtla
SIGIR GIBI IZLEYENLERINDE d:

AYNISI O IZLEYEN KAMILLERIN DE BASINA GELMESI TEMENNISIYLE :dONLARIDA AYNI OLAYDA BOYLE IZLEMELERINI CANI GONULDEN ISTERIM GERZEKLER :d

15
0
yanıtYanıtla
Gündem-Bugün:

Artık her işimizi dizilerdeki normlara göre hallediyoruz. Cehalet diz boyu. Halbuki bir olayda kusuru olan çıkıp özür dilerim arkadaş. . dalgınlığıma geldi dese. Karşı tarafta olur insanlık hali diyebilse, herkes yoluna gider.

15
0
yanıtYanıtla
:

BUNLARI GÖRÜNCE SEVİNİYORUM ARTIK . HİÇ OLMAZSA ADAMLAR SİLAH BIÇAK ÇEKMİYOR BİRBİRİNE MERTÇE DÖVÜŞÜYORLAR . BİLEĞİNİN GÜCÜNE GÜVENEMEYEN KEKO TAYFASI OLSA HEMEN ARABADAN BİŞEYLER ÇIKARTIRDI .

1
13
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

Neresi Mertçe , 5 kişi ile 1 kişiye saldırmak ne zaman mertlik oldu.

yanıt1
yanıt0
Hakkı Dayı:

17 yılda toplumun geldiği noktaya bakın.

12
1
yanıtYanıtla
kartal:

bu gibi olaylar kaunlari olmayan bizim gibi geri kalmis cahil devletlerde olur cin rusya afganistan pakistan gibi ulkelerde yani kaunu olmayan ulkelerde

11
0
yanıtYanıtla
BalkanCI:

5 kişi tek kişiye saldırıyor. Sizi gidi KORKAKLAR, , , , sizi gidi CAHiLLER

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title