Haberler

Yıldız Konal Süslü Biyografisi

Yıldız Konal Süslü
Doğum YeriŞanlıurfa / Türkiye
Doğum Tarihi1.7.1974

Yıldız Konal Süslü Kimdir ?

7 Temmuz 1974 tarihinde Şanlıurfa'da doğdu. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesini bitirdi. ODTÜ Aile Terapistliği, Yıldız Teknik Üniversitesi Aile Danışmanlığı, Altınbaş Üniversitesi Duygusal Zekâ ve Mikro Mimik Uzmanlığı ile Yas ve Sanat Terapistliği programlarını tamamladı. İstanbul Ticaret Üniversitesinde uygulamalı psikoloji alanında yüksek lisans yaptı. Uluslararası ve AB hukuku doktora programında eğitimine devam etmektedir.
Çok sayıda seminer verdi; TV programları yaptı. Yayımlanmış bir kitabı bulunmaktadır. MAZLUMDER, İnsan Hakları Derneği Hak İhlalleri Komite Başkanlığı ile Canda Özür Olmaz Derneği Yönetim Kurulu, Doğu Güneydoğu Çatı Platformu Üyeliği yaptı. 15 Temmuz Şehitler Derneği Danışma Kurulu üyesidir.
AK PARTİ Bağcılar İlçe Başkanlığı Üyesi, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Sosyal İşler Başkanı, İstanbul İl Başkanlığı Bilgi Evleri Komisyon Başkan Yardımcısı, İstanbul İl Kadın Kolları Tanıtım, Medya ve İnsan Hakları Birim Başkanı, AK PARTİ Genel Merkez MKYK Üyesi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı, İstanbul İl Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Birim Başkanı, İstanbul İl Başkanlığı Kürtçe-Zazaca Dil Konuşan Teşkilat Mensubu Hatibeler Koordinatörü olarak görev yaptı.
14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti'den 28. Dönem İstanbul Milletvekili seçilmiştir.

title