Haberler

160 TL İçin İki Çocuk Babası Çiftçiye Tecavüz Ettiği İddia Edilen Halı Yıkamacı, Suçlamaları Reddetti

Güncelleme:

160 TL'lik borcu ödemediği gerekçesiyle iki çocuk babası çiftçiye tecavüz ettiği iddia edilen halı yıkamacı, iftiraya uğradığını öne sürerek, "1020 TL alacağım var. Borçtan kurtulmak için şişenin üzerine oturmuş olabilir" dedi.

Antalya'da 160 TL'lik borcu ödemediği gerekçesiyle iki çocuk babası çiftçi C.H.'ye (55) tecavüz ettiği iddia edilen halı yıkamacı F.S. (30), iftiraya uğradığını öne sürerek, "1020 TL alacağım var. C.H., borçtan kurtulmak için şişenin üzerine oturmuş olabilir" dedi.

Antalya Döşemealtı İlçe Jandarma Karakolu'na giden C.H., 22 Mayıs'ta 160 TL borçlu olduğunu belirttiği halı yıkamacı F.S. ile arkadaşı A.A.'nın tecavüzüne uğradığını öne sürerek şikayette bulundu. İfade tutanağında başına gelenleri anlatan C.H., evindeki halıları yıkattığı için borçlu olduğu yıkamacı F.S.'nin arkadaşı A.A. ve tanımadığı 3 kişiyle sabah erken saatlerde evine geldiğini belirterek, "Ben F.S. ve A.A.'yı tanıdığım için kapıyı açtım. F.S. bana, 'Neden borcunu ödemiyorsun?' dedi. Ben de borcumun bir kısmını ödediğimi, geri kalan kısmını ise 3-5 gün sonra ödeyeceğimi söyledim. Bunun üzerine F.S., beni ittirerek kanepenin üzerine uzattı. Bana küfretti. Ardından A.A. ve F.S. beni dövdü. Diğer 3 erkek evime girmedi ve olaya karışmadı" dedi.

BİR ODAYA GÖTÜRÜP TECAVÜZ ETTİLER

Ardından A.A. ve F.S.'nin kendisini bir odaya götürüp tecavüz ettiğini iddia eden C.H., konut dokunulmazlığını ihlal eden, kendisini hürriyetinden yoksun bırakan, tehdit edip, hakarette bulunan, darbeden ve cinsel saldırıda bulunan 2 şüpheliden şikayetçi ve davacı olduğunu kaydetti. Şikayet üzerine F.S. ve A.A., jandarma tarafından gözaltına alındı. İki şüpheli, ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen C.H.'nin muayenesinde ise fiili livatanın gerçekleştiğine dair kesin bulgular saptandığı sonucuna varıldığı belirlendi.

Borcu Yüzünden İki Çocuk Babası Çiftçiye Tecavüz Ettiği İddia Edilen Halı Yıkamacı, Suçlamaları Reddetti

HALI YIKAMACI İDDİALARI YALANLADI

Tecavüzle suçlanan F.S., C.H.'nin 24 Nisan'da iş yerine halı yıkatmak için geldiğini söyledi. C.H.'nin 12 halı getirdiğini ve aynı gün yıkadıklarını belirten F.S., "160 TL değil 170 TL'ye hizmet verdik. Emekli olduğunu, maaşının daha yatmadığını, bir iki gün içinde ödeme yapacağını söyledi. 26 ya da 27 Nisan'da iş yerime gelerek, çocuğunun yediği bir şeyden zehirlendiğini, hastaneye yatırdığını anlatarak borç istedi. Ben de 500 TL verdim. Durumuna üzüldüğüm için 17 Mayıs'ta yine 350 TL verdim. Toplamda 1020 TL alacağım var" dedi.

TELEFONLARIMA ÇIKMADI

Geçen hafta parasını istediğini, C.H.'nin ise arsasını satıp borcunu toplu ödeyeceğini söylediğini anlatan F.S., şunları kaydetti:

"Verdiği tarihte kendisini aradığımda telefonlarıma çıkmadı. Üstelik beni engelledi. Paramı almaya gideceğim zaman, mahalle halkı 'yalnız başıma gitmemem gerektiği, iftiracı olduğu yönünde uyardı. Ben de 21 Mayıs Salı günü saat 19.00 sıralarında eşim ve iki çocuğumla birlikte C.H.'nin evine gittim. Bana çeşitli bahaneler uydurarak, arabasına binip hızla uzaklaştı. Ben ertesi gün suç duyurusunda bulunacakken, bu adam benden önce hakkımda asılsız iftiralarda bulundu. Diğer adı geçen A.A. isimli kişiyi de tanımam. Onunla da karakolda tanıştık. Öğrendiğim kadarıyla A.A.'nın da C.H. ile 10 yıldır süren bir davası varmış."

''ŞİŞENİN ÜZERİNE OTURMUŞ OLABİLİR''

Yargı sürecinin sürdüğünü kaydeden F.S, "Bu süreç bittikten sonra C.H. hakkında gerekli maddi manevi hukuki girişimlerde bulunacağım. Büyük ihtimalle kendi kendine yaptığı bir olaydır. Şişenin üzerine oturmuş olabilir. Çünkü, olayın yaşandığını iddia ettiği tarih ve saatlerde benim iş yerinde olduğum güvenlik kameralarınca tespit edildi" dedi.

KARARA İTİRAZ EDECEK

C.H. ise 27 Mayıs Pazartesi günü avukatıyla Cumhuriyet Savcılığına, iki şüphelinin serbest bırakılması kararına itiraz edeceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

Dürbünlü:

onyedi yılda toplumun geldiği noktaya bakın.

30
42
yanıtYanıtla
Ramazan Dayı:

Aynen katılıyorum hocam.

yanıt5
yanıt4
ARDA:

HZ ADEMDEN BERİ SAPIKLAR VAR. . . ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI AKLINIZI ÖRTMÜŞ.

yanıt53
yanıt20
dürbününe_sokrates:

sanki 17 yıl önce uzaya roket gönderiyoduk, açlıktan nefesin kokuyodu eminim.

yanıt1
yanıt3
Boş Muhabbet Avcısı:

Dürbünlü hayırdır?

yanıt2
yanıt2
KADIYA SORUN:

BU NASIL DÜNYA ŞAYET BU SUÇU İŞLEDİKLERİ DOĞRULANIRSA BU İKİ SAPIĞI TÜKÜRÜKLERE BOĞUP EN AZ ADAM ÖLDÜRMÜŞ GİBİ CEZA ALMALARI SAĞLANMALI

38
0
yanıtYanıtla
DİKİCİ:

KADI, ADAM 160 LİRA İÇİN BUNU YAPIYOR. BENİM 1. 5 MİLYON ALACAĞIM VAR. BENDE SENİMİ YAPAYIM .

yanıt0
yanıt0
Ad:

Tamamda bu tecavüzcüler dışarda ve en yakınları bunubiliyor , Annesi, babası , kardeşleri öğrendi hiçmiş tepki göstermiyorlar , dışlamıyorlar . Karısı nasıl yatağına alıyor miğdesi bulanmıyormu yoksa bunların sülalesi bozuk sapıkmı Tuuu size sizi yetiştirenlerede . Alayınız ebedi Cehenlemliksiniz insanlıktan çıkmış utanmaz mahluklar Şu Mübarek Ramazan gününde Beter olun

33
4
yanıtYanıtla
A:

İyi de adam güvenlik kameralarına bakın dediği saatte ben işyerindeyim ortaya çıkacak diyor. İftira atıyor olamaz mı? Suçu ispatlanmadan kimseye suçlu diyemezsin.

yanıt2
yanıt1
Z:

Siz kimsenin cennetlik cehennemlik olduğuna karar veremezsiniz halı yıkamacı suçsuz olduğu için kimseden tepki görmüyordur her şey ortaya çıkınca bu yazdiklarinizdan utanacaksiniz

yanıt2
yanıt1
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title