Haberler

Ömür Boyu Mutluluğa Evet Demek İçin 06.06.2016 Tarihini Seçtiler

Unutulmaz ve hatırlanması ve söylemesi kolay bir tarihte dünya evine girmek isteyen çiftler 06.06.2016 tarihinde nikah salonlarına akın etti.

Unutulmaz ve hatırlanması ve söylemesi kolay bir tarihte dünya evine girmek isteyen çiftler 06.06.2016 tarihinde nikah salonlarına akın etti. Ramazan olmasına rağmen ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da çok sayıda kişi nikah masasına oturup ömür boyu mutluluğa 'evet' dedi.

Aydın Efeler Belediyesi Çeştepe Nikah Salonu gün boyunca yeni evlenen çiftleri ve yakınlarını ağırladı. Birçok çift Ramazan ayı olması nedeniyle düğünü ileri bir tarihe ertelerken evlilik cüzdanlarına 06.06.2016 yazdırmak amacıyla bu tarihte bir ömür mutluluğa imza attılar.

Normal şartlarda Ramazan Ayı'nda bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar nikah akdi yapılan Efeler Belediyesi Nikah Dairesi'nde Ramazana yı olmasına rağmen 06.06.2016 tarihinde 16 başvuru oldu. Nikah memurları adeta zamanla yarışırken pek çok gelin ve damat Ramazan ayının ilk günü ve unutulmaz bir tarihte evlendiler.

Unutulmaz tarihi seçenlerden biri olan Aydınlı Gazetecilerden Mehmet Sarıkaya, Selma İnat ile birlikte hayatını birleştirdi. Unutulmaz bir tarihte hayatının unutulmaz anını yaşadığını belirten Mehmet Sarıkaya, "Hayatın en önemli günlerinden biri de evlendiği gündür. Hem takvimdeki tarihi hem de Ramazan ayının ilk günü olması nedeniyle bu güzel günde biz de eşimle evlenmeye karar verdik. Bu unutulmaz ve özel günde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan dolayısıyla düğünü başka bir tarihe erteledik. Bugün nikahımızı kıydık bayramdan sonra yemekli cemiyetimizi yapacağız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sarıkaya Çeştepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title