Haberler

Nizip Bahar Şenliğinde Yarışma ve Eğlence Bir Arada

'Nizip 3.Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği' etkinlikleri çerçevesinde Nizip Yerleşkesinde bilek güreşi, masa tenisi ve satranç turnuvası müsabakaları düzenlendi.

' Nizip 3.Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği' etkinlikleri çerçevesinde Nizip Yerleşkesinde bilek güreşi, masa tenisi ve satranç turnuvası müsabakaları düzenlendi.

Yarışmalarda öğrenciler başarılı olabilmek için kıyasıya mücadele ederken hem yarıştılar hem de gönüllerince eğlencenin tadını çıkardılar. Çekişmeli geçen bilek güreşi yarışmasında bayanlarda Hatun Büyüköztürk birinci olurken ikinciliği Sebahat Cırık, üçüncülüğü ise Hülya Denizgenç elde etti.

Bilek Güreşi Erkekler kategorisinde ise birinciliği Selçuk Karapolat alırken, ikinci Ali Çelik, Mustafa Oluğ ise üçüncü oldu.

Fikret Alıncak'ın antrenörlüğünde yapılan masa tenisi turnuvasında, bayanlarda Zehra Unutan birinci, Rahime Kaplan ikinci, Yeliz Torun ise üçüncü oldu. Erkelerde ise Harun Mercan birinci, Kemal Şahan ikinci ve Derviş Ataş ise üçüncü oldu. Satranç turnuvasında ise Dara Bakırcıoğlu birinci, Ozan Meşe ikinci, İbrahim Halil Güler ise üçüncülüğü elde etti.

Satranç Turnuvası, Bilek Güreşi ve Masa Tenisi Turnuvası yarışmalarının sonunda dereceye giren öğrencilere Teşekkür Belgesi, madalya, tişört ve şapka hediye edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title