Haberler

Nazilli'de Kültür Festivali Coşkusu Devam Ediyor

Nazilli 5. Kültür, Sanat ve Edebiyat festivali kapsamında Nazilli’ye gelen şair-yazar Serdar Tuncer, İlahiyatçı-Yazar Prof.Dr. Bayraktar Bayraklı ve Kişisel Gelişim Uzmanı Melih Arat hayranlarıyla buluştu.

Nazilli 5. Kültür, Sanat ve Edebiyat festivali kapsamında Nazilli'ye gelen şair-yazar Serdar Tuncer, İlahiyatçı-Yazar Prof.Dr. Bayraktar Bayraklı ve Kişisel Gelişim Uzmanı Melih Arat hayranlarıyla buluştu.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda kendisini dinlemeye gelen şiir severlere şiirlerini okuyan Serdar Tuncer ile İslam'ın Getirdikleri konulu programı düzenleyen Prof.Dr. Bayraktar Bayraklı ve 'Sıra dışı Yaşam Becerileri' isimli konferans veren Melih Arat yoğun ilgi gördü. Festivalin 5. Gününde ilk olarak sahne alan Melih Arat, katılımcılara insan düşüncelerinin önemini ve buna bağlı olarak sıra dışı insanların yaşamını anlatırken, insanların farklı düşünerek, sıra dışı olabileceklerini söyledi. Farklı düşünen insanların sıra dışı şeyler gerçekleştirdiğini ve dünya genelinde sıra dışı şeylere imza attıklarını belirten Arat, insanların düşüncelerini özgür bırakmaları gerektiğini belirtti. Yaklaşık bir buçuk saat süren program izleyiciler tarafından ilgi ile izlenirken Melih Arat zaman zaman anlatımlarını destekleyici uygulamaları seyirciyi ortak ederek pekiştirdi. Kendine özgü bir konsept ile katılımcılara çok önemli mesajlar veren Kişisel Gelişim uzmanı Melih Arat'a programının sonunda Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Aynı gün düzenlenen ikinci programda sahne alan Televizyoncu-Şair- Yazar Serdar Tuncer ise şiirli muhabbet isimli programıyla gönlünden geldiğince muhabbet etti, şiirler okudu. İzleyenlerin keyifle izlediği ve dinlediği Serdar Tuncer'in programı nerdeyse Stand-up dönüşürken yaklaşık 2 saat süren alışılmışın dışında bir programla izleyicileri mest ederek gönüllerini fetih etti. Televizyon ekranlarında yaptığı programlar ile tanınan Tuncer, programını oldukça kalabalık bir ortamda gerçekleştirdikten sonra kitaplarını sevenleri için imzaladı.

Festivalin 6. gününde sahne alan İlahiyatçı-Yazar Prof Dr. Bayraktar Bayraklı ise İslam'ın getirdikleri konulu konferansı ise iki saat sürdü. 'İslam'da Eğitim', 'Farabi'de Devlet Felsefesi', 'İmtihan Pedagojisi', 'Ayetlerin Işığında İman, İbadet ve Ahlak Üzerine Sohbetler', 'Kadın, Sevgi ve Temel Haklar', 'Mukayeseli Eğitim Felsefesi Sistemleri', 'Kur'an'da Değişim, Gelişim ve Kalite Kavramları' ve halen yazmakta olduğu 10 cildinin de çıktığı 'Yeni Bir Anlayışın Işığında Kur'an Tefsiri' eserleri ile İngilizce yayınlanmış makaleleri bulunan Bayraklı, ayrıca 'Din Eğitimi Araştırmaları' Dergisini de çıkaran Bayraklı, 5. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali nedeni ile güzel bir ilçe olduğunu söylediği Nazilli'de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayraktar Bayraklı Melih Arat Nazilli Yerel Haberler

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title