Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2014 Yılının İlk Meclisi Yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılının ilk meclis toplantısı Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen başkanlığında yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen başkanlığında yoklama yapıldı. Yapılan yoklamanın ardından bir önceki dönem tutanağının oylanması ile maddelerin görüşülmesine geçildi.

Büyükşehir Meclisi'nde gündeme alınan 48 madde görüşüldü. Gündeme alınan maddelerle ilgili komisyon raporlarının okunmasının ardından 8 madde Plan ve Bütçe Komisyonuna, 32 madde İmar ve Bayındırlık komisyonuna, 1 maddenin gündemden çekilmesine ve 7 maddenin de teklif karar olar kabulüne oy birliği ve çokluğu ile karar verildi.

Gündem maddelerinde yer alan ve 2013 yılının gelir ve giderlerinin incelenmesi için 'Denetim Komisyon' seçimleri de yapıldı. Komisyon seçimi oylamasında Ünsal Göksen, Ümit Buzul, Müslüm Yüksel, Yılmaz Türk ve Ruhi Karadağ aldıkları oylarla Denetim Komisyonuna seçildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin gündeminde görüşülecek başka madde kalmadığından Ocak ayı 2. birleşiminin 17 Ocak 2014 Cuma günü saat 14: 00'da yapılmasına karar verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ünsal Göksen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title