Haberler

Dünya Engelliler Günü

Simav ilçesinde Eneglliler Lokali açıldı.

Simav Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilçede Engelliler Lokali açtı.

İçinde bilgisayarlar, kütüphane ve satranç gibi aktiviteler bulunan salonun açılışında konuşan Kaymakam Gökhan Gürbüzerol, tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nünü kutladı.

Her sağlıklı insanın engellilerin yaşadıklarını göz önünde tutarak onları hissetmeleri gerektiğini belirten Gürbüzerol, "Unutmayınız ki onların hiç biri, engelli olmayı istemedi. Bizlerde istemiyoruz ama bizlerinde bir şekilde engelli adayı olduğumuzu asla unutmayalım. Çünkü her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Vatandaş olarak empati yaparsak hem tüm engellilerimizi daha iyi anlamış, Dünya Engelliler Günü'nün anlamını kavramış oluruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Süleyman Özkan da belediye olarak şehirde yaşayan engellilere yapılması gereken hizmetleri yapmaya çalıştıklarını anlattı.

Konuşmaların ardından, lokalin kurdelesi protokol üyelerince kesildi.

Açılışa, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Mustafa Akyer, İlçe Emniyet Müdürü Azimet Doğan ve davetliler katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Dünya Engelliler Günü Gökhan Gürbüzerol Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title