Haberler

Bursafotofest Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali’nin (BursaFotoFest) Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi.

Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali'nin (BursaFotoFest) Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi.

24 - 28 Ekim tarihleri arasında 'Göç' temasıyla düzenlenecek olan 5.Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali'nin Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Bursa Kent Konseyi ofislerine düzenlenen danışma kurulu toplantısına BKK Başkanı Semih Pala, 25. Dönem Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, 23. Dönem Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, BKK Genel Sekreter Yardımcısı ve BursaFotoFest Koordinatörü Murat Başlar ile BKK personeli katıldı.

BKK Başkanı Semih Pala, "23. Dönem Milletvekili Hayrettin Çakmak ve yeni dönem Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil bu yıl 5.'si yapılacak olan BursaFotoFest'in danışma kurulundalar. Festivale katkı ve destek veriyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

5. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali Danışma Kurulu'nda Dr. Ceyhun İrgil (Fotoğrafçı, 25. Dönem Bursa Milletvekili), Prof. Dr. Güler Ertan (Haliç Üniversitesi), Hasan Şenyüksel (Küratör), Hayrettin Çakmak (Fotoğrafçı, 23. Dönem Bursa Milletvekili), İbrahim Demirel (Fotoğrafçı), Doç. Dr. Ozan Bilgiseren (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fotoğraf Bölümü Başkan Yardımcısı) ve Utku Kaynar (Fotoğrafçı) yer alıyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayrettin Çakmak Ceyhun İrgil Semih Pala Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title