Haberler

Arpaçay'ın 5 Yılda Önemli Sorunları Çözüldü

Arpaçay Başkanı Enver Akkaya, 5 yılda ilçenin önemli sorunlarını çözdüklerini belirtti.

Arpaçay Başkanı Enver Akkaya, 5 yılda ilçenin önemli sorunlarını çözdüklerini belirtti.

Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, göreve geldiği günden itibaren geceli gündüzlü çalıştıklarını, 5 yılın sonunda Arpaçay'nın alt yapı, üst yapı, park ve bahçelere kadar önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti.

Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, İHA'ya yaptığı açıklamada tamamlanan ve devam eden projlerin hayata geçirilmesi için yeniden aday olduğunu söyledi.

Başkan Akkaya; " Arpaçay'da 5 yılda önemli işiler yaptık. Gerek alt yapıda ve gerekse üst yapıda baya yol katettik. Parklar yaptık. Havuzlar yapıldı. İlçe yaşanabilir hale getirildi. Artık bundan sonra görsel olarak çalışmlarımızı sürdüreceğiz. 2014 yılında Arpaçay istenilen ve beklenilen görünüme bürünecek" dedi.

Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, göreve geldikleri 2009 yılında bir takım sorunlar olduğunu ve 2013 yılında bu sorunları önemli ölçüde çözdüklerini ifade etti.

Enver Akkaya; "Arpaçay'ın birikmiş sorunları çözüm noktasına gelmiştir. Sorun artık büyümemektedir. Zor geride kalmıştır. Sorunsuz büyüyen ve bununla beraber bütçe imkanları gelişen Arpaçay'da, geleceğe güvenle bakıyoruz. Belediyecilikte sihirli nokta budur. Biz bu çıkışı yakaladı. Bundan sonraki süreçte Arpaçay daha da gelişecektir. Projelerimizi tamamlamam için yeniden aday olduk. İnşallah 2014 yılı Arpaçay için çıkış ve dönüm noktası olacaktır" diye konuştu.

Arpaçay Belediye Başkanlığı'nca yol, kaldırım, içme suyu şebekesi, park ve bahçelerin düzenlenmesi yapıldı. İlçede alt yapı sorununun büyük ölçüde giderildi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Akkaya Arpaçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title