Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Antalyaspor'un pazar günü oynayacağı Gençlebirliği maçının catering sponsorunun Delphin Otelleri olduğu açıklandı.

Foto: İdman fotoları hoca fotosu

--- KUTU ---

Sponsor Delphin

Antalya spor'un pazar günü oynayacağı Gençlebirliği maçının catering sponsorunun Delphin Otelleri olduğu açıklandı. Yönetim kurulu üyesi Yıldırım Cömertoğlu'nun sahibi olduğu Delphin Otelleri, Antalya spor ile misafir takım ve VIP Tribünü'nde catering ve ikram sponsorluğu yapacak.

===

Eğitime destek verenler 'Altın Liste'de yer alacak.

Hayırlı yarış

Antalya spor Vakfı'nın başlattığı, altyapıda spor yapan çocuklara yönelik 'Eğitime Destek' projesi için hayırsever vatandaşlar ile iş adamları sıraya girdi.

Kulübe başvuran birçok kişi, kurum ve kuruluş, hali vakti yerinde olmayan, ancak hem okulunda hem de sporda başarılı olan çocuklara burs vermeye hazırlanıyor.

ANTALYASPOR Vakfı'nın önceki gün kent çapında başlattığı 'Eğitim Projesi'ne, her kesimden destek geldi. Hali vakti yerinde olmayan, ancak hem okulunda hem de sporda başarılı bir performans sergileyen çocuklara yönelik uygulanacağı açıklanan burs için, Antalyalı hayırsever vatandaşlar ile işadamlarından destek geldi.

Antalyaspor Vakfı Başkanı Ali Yılmaz, böylesi önemli bir projeyi başlatmaktan duyduğu sevinci ifade ederken şöyle dedi: "Başarılı çocukların geleceğini aydınlatmak, onların yaşamlarını üst seviyeye taşımak için başlattığımız bu projeye tüm Antalyalı hayırsever kişi ve kurumlar ile işadamlarından destek sinyali aldık. Önümüzdeki günlerde bu projemize katılan hayırseverler, işadamları ile turizmcilerin isimlerini 'Altın Liste'de açıklayacağız."

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Başkan Ali Yılmaz

===

Sürpriz doğum günü kutlaması

ANTALYASPOR'un Dış İlişkiler Sorumlusu Burak Uysaloğlu'na, Eskişehirspor iele oynanan kupa maçı öncesinde sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Hasan Subaşı Tesisleri'nde takım oyuncuları ve teknik kadro, öğle yemeğinden sonra Uysaloğlu'nu doğum günü pastası ile karşıladı. Takımın ve teknik ekibin güzel jestinden dolayı şaşkınlığını gizleyemeyen Burak Uysaloğlu, herkese teşekkür ederek, pastayı kesti.

Foto: Kutlamadan foto

===

Beko All Star'da 3 Antalyalı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün üç sporcusu, yarın Ülker Sports Arena'da düzenlenecek olan Beko All Star 2013 organizasyonuna katılacak. Yabancı Yıldızlar Kadrosu'nda Jarmareo Davidson forma şansı bulurken, 3 sayı şut yarışmasında Jordan Theodere mücadele verecek. Rodney Carney'in rahatsızlığı nedeniyle yer alamayacağı 'Smaç Yarışması'na, takım arkadaşı Warren Carter ve Jarmareo Davidson katılacak.

Beko All Star'da bu yıl yeni bir uygulamaya gidilecek. Önceki yıllarda gazetecilerin oylarıyla belirlenen Beko All Star'ın MVP ödülü, bu yıl sporseverlerin oylarıyla belirlenecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz, böylesine büyük bir organizasyona Antalya'dan 3 sporcusunun katılacak olmasının kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Warren ve bir maç enstantanesi

===

Alanyaspor'un yükselişinin önündeki büyük engel; Borç.

Destek çağrısı

ALANYASPOR Futbol Komitesi'nde görevli yönetici Celal Çetin, sabit gelir kaynaklarını artırmak için hazırladıkları projelere Alanya halkının destek vermesi gerektiğini söyledi. Sezon başında kısıtlı bütçe ve minimum gider planlamasıyla yola çıktıklarını hatırlatan Çetin, "Geriye dönüp baktığımızda ilk yarının sonunda istediğimiz konumda bulunduğumuzu ve borçlarımızın her geçen gün azaldığını görüyoruz. Fakat borçlardan dolayı gelirlerimize konan temlikler, oyuncularımızın ücretleri ve masraflar, sabit geliri neredeyse olmayan kulübümüzü zorluyor" dedi.

Sabit gelir kaynakları konusunda projeler üretmeye çalıştıklarını kaydeden Çetin, "Haftalık toplantılarımızda işleyiş başta olmak üzere, kulüp yönetimi ve mali konuları görüşüyoruz. 'Alanyaspor Store' ve 'Mobil Store' başta olmak üzere, 'Şekerbank Alanyaspor Bonus Kart' ve 'Alanyaspor POS' projesi ile spor tesisi ve kamp alanı projesi gibi birçok projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Alanya halkı sadece maddi olarak değil, hayata geçirilen projelere de destek vererek çalışan yönetimin arkasında almalıdır" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Celal Çetin - eğlenceden fotolar

--- KUTU ---

Moral depoladılar

Alanya'nın gözde eğlence mekanlarından Ali Baba Türkü Evi'nde bir araya gelen Alanyasporlular, türkü dinleyerek eğlendi. Turuncu yeşilli balonlarla süslenen mekanda futbolcuları Alanyaspor formalı personel karşıladı. Hareketli parçalarla eğlenen futbolcular, çalınan şarkılara da eşlik etti. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, yoğun geçen çalışma ortamından bir nebze uzaklaşmak için bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Futbolcularımızın kondisyonu kadar morallerinin de üst seviyede olması bizim için önemli" dedi.

===

Ufa'dan özel tarife

ALANYA'da kamp yapan Rusya'nın 1'nci Lig takımlarından Ufa, Servette ve Kızılcahamamspor ile yaptığı iki hazırlık maçından aynı skorlarla 2-1 galip ayrıldı. Ufa, Goldcity Turizm Kompleksi'ndeki ilk hazırlık maçında, Side Star Hotel'de kamp yapan İsviçre 1'inci Lig takımlarından Servette ile karşılaştı. Karşılaşmayı Ufa 2-1 kazandı. Maçın ardından 2 takımın teknik direktörleri birbirlerini tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ufa, Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Kızılcahamamspor ile yaptığı ikinci hazırlık maçını da aynı skorla kazandı. Rus takımının Alanya kampı 30 Ocak'ta sona erecek.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ufa ve Servette takımları ile teknik direktörlerin birlikte fotoları

===

Ertuğrul Gazi şampiyon

AFYONKARAHİSAR'da futsal heyecanı sona erdi. Yıldız Erkek ve Yıldız Bayan müsabakalarının final bölümünde heyecan doruğa çıktı. 12 takımın 2 grupta mücadele ettiği Futsal Yıldız Erkekler Kategorisi'nde gruptan çıkan ve final oynama hakkı elde eden Ertuğrul Gazi Ortaokulu ile Yüksel Varlı Ortaokulu'nun mücadelesi, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Finalde maça hızlı başlayan Ertuğrul Gazi Ortaokulu, ilk yarıyı 3-1 önde kapadı. İkinci yarıda da üstünlüğü sürdüren Ertuğrul Gazi, karşılaşmadan 7-2 galip ayrılarak şampiyon oldu. Yüksel Varlı Ortaokulu'nun 2'nci olduğu Futsal Yıldız Erkekler'de Kocatepe Ortaokulu'nu 4-2 yenen Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu da ligi 3'ncü sırada tamamladı.

Murat ARISOY/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Kupa töreni

===

Masada heyecan dindi

AFYONKARAHİSAR'da liselerarası masa tenisi genç kızlar ve genç erkekler müsabakaları sona erdi. 5 takımın katılımıyla gerçekleşen müsabakalar sonunda genç kızlarda Ali Çetinkaya Kız Meslek Lisesi birinci oldu. Sandıklı Kız Meslek Lisesi ikinci, İscehisar Çok Programlı Lisesi ise üçüncülükle yetindi. Genç erkekler yarışmasına ise 12 okul katıldı. Son derece çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Merkez Özel Zafer Lisesi birinci, İscehisar Çok Programlı Lisesi ikinci, Sandıklı Anadolu Lisesi de üçüncü oldu.

Murat ARISOY/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Masa tenisi fotoları

===

Tekirova'ya çifte takviye

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor, ara transferde 2 oyuncuyla kadrosuna takviye yaptı. Mavi beyazlı kulüp, İskenderun 1967'den Onur'la sözleşme imzalarken, Nazillisporlu Mustafa Kaçar'ı da kiralık olarak kadrosuna dahil etti. İkinci yarının ilk maçında evinde Vanspor'u ağırlayacak olan Tekirova, ev sahibi olmanın avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor. Kamp çalışmalarını tamamlayan Tekirova, evinde oynayacağı Belediye Vanspor maçını bekliyor. Mavi beyazlı takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Devre arası hazırlık kampını Kemer'de yapan Tekirova, hazırlık sürecinde oynadığı iki maçtan birini kazanırken diğerinden beraberlikle ayrıldı. Devre arası kamp çalışmalarını değerlendiren Tekirova Belediyespor Antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, maç öncesi iddialı konuştu. Ferhatoğlu, "İkinci yarıya 26 puanla giriyoruz. Ancak üstümüzdeki rakiplerle yakın puanlara sahibiz. Bu nedenle ikinci yarının hata götürür tarafı yok. Bu pazar sahamızdaki maçtan 3 puanla ayrılıp, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp, hedeflediğimiz play-off yolunda ilk engeli aşmak istiyoruz" dedi.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: Gürkan Ferhatoğlu

===

Hocalardan müthiş final

AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde, öğretim üyeleri arasında düzenlenen 2'nci Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası'nın final maçı, AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi'nde gerçekleştirildi. Turnuvanın final maçında Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. İsmail Türkmenoğlu ile AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Cüneyt Akın karşı karşıya geldi.

Müthiş finali öğrencilerle birlikte AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak başta olmak üzere, akademik personel de izledi. Final karşılaşmasını kazanan Yrd.Doç.Dr. Akın birinci oldu. Karşılaşma sonunda Yrd. Doç. Dr. Akın, şampiyonluk ödülünü Rektör Solak'tan aldı. Turnuvada ikinci olan Prof. Dr. Türkmenoğlu'na ödülünü ise Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Karakaş verdi.

Murat ARISOY/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Masa tenisinden fotolar

===

Emrespor eve döndü

ISPARTA'nın tek profesyonel takımı Emrespor'un Antalya'daki devre arası kamp çalışmaları sona erdi. Baştan aşağı yenilen kadrosuyla iddialı bir duruma gelen Isparta temsilcisi, ikinci yarıda kümede kalma savaşı verecek. Özel maçlarda Yeni Diyarbakırspor'u 2-0 yenen ve İstanbulspor'la golsüz berabere kalan Emrespor, hazırlıklarını Atabey Tesisleri'nde sürdürecek.

Atabey Belediye Oteli'nde konaklayacak olan kırmızı siyahlı ekip, Kocaelispor'la deplasmanda oynayacağı maç için bugün yola çıkacakk. Teknik direktör Hikmet Şıktaşlılar, Kocaelispor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Şıktaşlılar, "Ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamak istiyoruz" dedi.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Hikmet Şıktaşlılar ve takım fotosu

===

Sandıklıspor'a 4 takviye

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor, 4 futbolcuyla anlaşırken, 3 futbolcuyu da denemeye başladı. Kırmızı beyazlı kulüp, Isparta Emrespor'dan Emrah Sansar ve Gökhan Altıntaş, Giresunspor'dan İbrahim Ayyıldırım ve Tugber Kamışoğlu ile sözleşme imzaladı. Teknik Direktör İbrahim Cezayir, "Kamp sonrası ilçeye hazır döndük. Siirt maçı hazırlıklarına başladık. 4 yeni oyuncunun yanı sıra, 3 oyuncu deniyoruz. Bunlarla ilgili kararı da önümüzdeki günlerde vereceğiz" dedi. Sandıklıspor pazar günü oynayacağı Siirtspor maçı için dün ilçeden ayrıldı.

İsmail AKAR/SANDIKLI, (DHA)

Foto: İmza töreni fotoları - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Antalyaspor Celal Çetin Tekirova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title