Haberler

27 Eylül 2021 merkür retrosu ve hayatlarınıza olan etkileri

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
02.09.2021 04:16

Batı astrolojisine göre 27 Eylül günü saat 08:10 da Merkür retrosu Terazi 25° burcunda başlıyor. Lakin bu gerilme vedik astrolojisine göre aynı gün aynı saatte 1° terazi burcunda Chitra takım yıldızında başlayacak ve gölge etkisiyle birlikte 25 Ekim tarihine kadar da etkisi devam edecektir. Haydi sözü fazla uzatmadan bu gerilemenin her burca olan etkilerini anlatmaya başlayalım. Fakat önce önemli bir uyarıda bulunayım.Şayet ki doğum haritanızda Merkür terazi burcunda geriliyor ise bu gerilemenin etkilerini hissetmez hatta aksine bu gerilmede hayatınız daha olumlu hale gelebilir.

Yükselen koçlar

Özel hayatınıza, uzun süreli ilişkilerinize ve sizinle yasal olarak bağı olan insanlara çok ama çok dikkat etmelisiniz. Hamile olanlarda bazı sıkıntılar görülebilir ve hamilelik bu süreci bu dönemde zorlayıcı olabilir. Bazı davranışlarınız ve mizacınız çevrenizdeki insanlar tarafından eleştirilebilir.

Yükselen boğalar

Tartışmadan ve kavgadan uzak durmanız gereken bir dönem sizleri bekliyor. Hayatınızdaki bazı korkular ve şüpheler bilinçaltınızı çok fazla yorabilir. Finansal durumunuzda bazı olumsuzluklar ve akrabalarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir.

Yükselen ikizler

Anlama, algılama yeteneklerinizde azalma ve hafızanızla ilgi bazı sorunlar olabilir. Kendinizi bu dönemde mutsuz ve duygusal açıdan yorgun hissedebilirsiniz. Finansal açıdan riskli yatırımlardan veya bir çalışan iseniz iş yerinizde istifa gibi ani kararlar almaktan uzak durunuz. Partnerinizle iletişiminize önem ve özen göstermelisiniz.

Yükselen yengeçler

Birinci ve ikinci derece akrabalarınızla aranızda olan ilişkiler bu dönemde sınavdan geçecek. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminize çok dikkat etmeli ve bu insanlarla kavgadan, gürültüden uzak durmalısınız. Buraya dikkat alım satım için uygun zamanlarda olmayacaksınız. Fakat bazı finansal sorunlarınız sizleri bazı mallarınızı satmaya zorlayabilir.

Yükselen aslanlar

Kendinizi bu dönemde yalnız ve dışlanmış hissedebilirsiniz. İletişim yeteneğiniz bir hayli azalabilir.Algılama ve öğrenme yeteneğiniz bir hayli düşebilir. Bu neden çevrenizdeki insanlara karşı olan eylem ve söylemlerinize dikkat etmelisiniz. Sinir sisteminizle ilgili bazı konular bir hayli gündeminizde olacaktır.

Yükselen başaklar

Gerek kendinizin gereksede çevrenizdeki insanların hayatlarındaki maddi sorunları gündeminizde olacak ve bir hayli canınızı sıkacak. Maddi değeri olan eşyalarınızın güvenliğine önem vermeli, hırsızlığa ve unutkanlığa karşı dikkatli olmalısınız.

Yükselen teraziler

Kalbinizle aklınız arasındaki savaş bu dönemde başlayacak ve hayatınızdaki her konuda gelgitler yaşayacaksınız. Yaşam enerjiniz bir hayli düşecek. Bu durum ruhsal ve fiziksel bazı sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir. Sosyal statünüz de ve itibarınız da kayıp yaşayabilirsiniz. Bu nedenle dış görünüşünüzde hiçbir değişiklik yapmamalısınız.

Yükselen akrepler

Bu dönemde bazı masraflar gündeminizde olabilir. Ayrıca bolca gereksiz harcamalar yapabilirsiniz.Hayatınızda herhangi bir değişiklik planlıyorsanız çevrenizdeki insanlar tarafından manevi baskı görebilirsiniz. Bu değişikler konusunda maddi sorunlarda yaşayabilirsiniz. Bilinçaltınızda bazı sorunlar görülebilir. Bu sorunlar nedeniyle kendinizi yalnız ve dışlanmış hissedebilirsiniz.

Yükselen yaylar

Bazı maddi kazanımlarınızda sorunlar olabilir. Özellikle çevrenizdeki insanlardan maddi ve manevi beklentileriniz varsa çevrenizdeki insanlar sizlere yeteri kadar destek vermeyebilir. Kısacası bu dönemde çevrenizdeki insanlar sizlere bir hayli hayal kırıklığı yaratabilir. Zira onların gerçek yüzünü göreceksiniz.Umutlarınız, emelleriniz ve hedefleriniz konusunda çok zorlanacağınız bir süreç başlıyor.

Yükselen oğlaklar

Gelirleriniz ve mallarınız konusunda bir hayli sıkıntılar yaşayacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Maddi açıdan sıkıntılı bir sürece göğüs germek zorunda kalacaksınız. Kariyer hayatınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Hatta zam, terfi ve atama gibi beklentileriniz varsa bu beklentilerinizde sorunlar olabilir. En azından iş yerinizde bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. İşsiz bir yükselen oğlak burcu iseniz iş bulma süreciniz uzayabilir.

Yükselen kovalar

Alışveriş, seyahat ve eğitim gibi konularda bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Hayattaki bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorluk çekebilirsiniz. Karmanızda bazı sıkıntılar yaratacak eylemler ve söylemlerde bulunabilirsiniz.

Yükselen balıklar

Bu Merkür retrosunda en dikkatli olması gereken burç aslında sizlersiniz. Zira bu retronun hayatınızda çok geniş kapsamlı etkileri olacaktır. Uzun vadeli planlarınızda bazı aksilikler yaşanabilir. Tazminat, miras ve nafaka gibi her türlü hukuksal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Buraya dikkat gerek kendi sağlığınız gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları konusunda çok ama çok dikkatli olmanız gerekmektedir.

title