Haberler

Yasemin Yalçın, Kemal Sunal ile Tanışma Hikayesini Anlattı

Güncelleme:

Tiyatrocu Yasemin Yalçın, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında uzaktan akrabası olan Kemal Sunal ile tanışmalarını "Film setinde 'Merhaba' diye tanışıp yatağa girdik" diyerek anlattı.

Uzun zamandır televizyon ekranlarında yer almayan oyuncu Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olarak, samimi açıklamalarda bulundu. Kemal Sunal ile nasıl tanıştıklarını da anlatan Yalçın, "Kemal Sunal'la sette tanıştık. 'Merhaba' diyerek yatağa girdik." dedi.

İşte Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

"KOYUN GÜDÜYORUM"

Biz 12 yıldır tiyatro yapmadık, ama bu süreyi boş geçirmedik. Belki ekran önünde değildik ama yine üretimimiz devam etti. Bu arada hayatı da yakaladık. Gezdik, uzun yollara çıktık. Çiftliğimiz var. Ektik, biçtik… Çobanlık yaptık, koyun bekledik. Atlarımızla diğer hayvanlarımızla ilgilendik. Ben çiftliğe gittiğimiz zaman koyun güdüyorum. Keyif alıyorum. Ekip, biçiyorum… Çok güzel kuru fasulyem var. Yetiştiriyorum organik, eşe dosta dağıtıyoruz.

Yasemin Yalçın, Kemal Sunal ile Tanışma Hikayesini Anlattı

"BEN TİYATRODA HER ŞEYİ YAPTIM"

Geçen bana dediler ki '12 yıl sonra tiyatroya dönüyorsunuz, ne hissediyorsunuz?' ağzımdan 'baba ocağına dönmek gibi bir şey' çıktı. Sonra düşündüm' yanlış mı yaptım?' diye, Baba ocağı, asker ocağı, tiyatro da benim için bir ocak gerçekten. Ben tiyatroda her şeyi yaptım. Müşfik Kenter'in ayakkabısını da boyadım, etrafı süpürdüm, asistanlık yaptım çok şey öğrendim… Müşfik Kenter'den de eşi Yıldız Kenter'den de çok ama çok şey öğrendim. Onlarla nefes alıp geliştim. Müşfik Kenter de Yıldız Kenter de benim için bir idoldür. Müşfik Kenter benim babam gibiydi, onun hakkını ödeyemem. Yıldız Hanım'a da Allah'tan uzun ömürler diliyorum.

Yasemin Yalçın, Kemal Sunal ile Tanışma Hikayesini Anlattı

"ESKİSİNDEN DAHA FAZLA AŞIĞIM"

Hayatımın aşkıyla konservatuvarda tanıştım. (Yasemin Yalçın) Birlikte oyun hazırladık. Sınıf arkadaşı değil ama okul arkadaşıydık. Öncelikle arkadaştık sohbet ediyorduk, 'oyun hazırladın mı?' falan derken beraber çalıştık, provalar başladı birbirimizin farklı yönlerini tanıdık ve ilişkimiz başladı. İlk ben açıldım… Ben hep hayranım eşime ilk günkü gibi aşığım dersem yalan olur. Çünkü şu an daha fazla aşığım. Kayseri'ye turneye gitmiştik, biz Yasemin Hanım'la oyun provası yaparken arkadaşlar da pastırmayla pasta yapmışlar 'üfleyin falan' dediler… 'Size yaptık' öyle başladı ilişkimiz.

Yasemin Yalçın, Kemal Sunal ile Tanışma Hikayesini Anlattı

"KEMAL SUNAL'LA 'MERHABA' DİYEREK YATAĞA GİRDİK"

Yasemin Yalçın, uzaktan akraba oldukları Kemal Sunal'la ilginç tanışma hikayelerini anlattı: Film setinde tanıştık, 'Merhaba' dedik ve yatağa girdik. Kemal abi uzun boyluydu yatağa sığmadı. Benim boyum kısa yatağın yarısına gelmiştim.

Yasemin Yalçın, Kemal Sunal ile Tanışma Hikayesini Anlattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yasemin Yalçın Kemal Sunal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (78)

gündemm:

gündemde olmak için yalan ıftira atma. . . senlen yatmak için fazladan 35 lil içmek lazım

11
167
yanıtYanıtla
Salak gündemci:

Film setinden bahsediyor gerçek ilişkiden değil be beyin yoksunu

yanıt23
yanıt1
xxc:

Hepsini okumadan yorum yapan keko. . . sizin gibi okumayan cahiller yüzünden bu halde olmamız

yanıt20
yanıt0
cevap:

yahu okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz. çektikleri film setinde tanışmışlar ve buda oradaki bir sahne. bunu bile nasıl anlamıyorsunuz hayret doğrusu.

yanıt21
yanıt1
tepedeki amca:

film seti diyor rol icabı yani

yanıt15
yanıt0
sss:

Rol icabı oynadıkları filmden bahsediyor cahilll.

yanıt29
yanıt1
TÜRK:

LAFLARI ÇARPITMAYA NE MERAKLISINIZ ONUN ROL İCABI OLDUĞUNU SENDE ADIN GİBİ BİLİYORSUN DA LAF OLSUN TORBA DOLSUN HESABI KUSURA BAKMADA KENDİNİ NEREDE GÖRDÜN DE BÖYLESİNE USTA BİR SANATÇIYA SENLE YATMAK İÇİN 35 LİL İÇİLİR FALAN DİYE KONUŞMA CÜRETİNDE BULUNDUN SEVİYESİZ MAHLUKAT

yanıt111
yanıt1
ADAM:

adam ol lan gevşek.

yanıt27
yanıt0
dost:

yaw yazının sonunu başlık atıyor haberci arkadasta millet birşey oldu zanediyor .

61
2
yanıtYanıtla
Cem:

Aynen ya haberin sonuna gelene kadar bi sürü laf saydım boş yere

yanıt4
yanıt0
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title