Haberler

Rektör Karacoşkun Zeytin Dalı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Salihoğlu ile Bir Araya Geldi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Kilis’te yayın yapmakta olan kültür ve edebiyat dergisi Zeytin Dalı Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda Kilis Kültür Derneği Kilis Şubesi Başkanı Muhlis Salihoğlu ile bir araya geldi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Kilis'te yayın yapmakta olan kültür ve edebiyat dergisi Zeytin Dalı Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda Kilis Kültür Derneği Kilis Şubesi Başkanı Muhlis Salihoğlu ile bir araya geldi.

Ziyarette Rektör Karacoşkun'a Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yıldırım eşlik ederken, dernek yönetim kurulu üyesi Av. Mecit İbanoğlu ve dergi yazarı Ökkeş Mısırlı da sohbete eşlik etti. Kilis özelinde yerel kültür, edebiyat, şiir gibi bir çok konunun sohbet konusu olduğu ziyarette Rektör Karacoşkun, "Kilis'in özgün kültürüne, edebiyatına ve geleneklerine 24 yıldan bu yana ışık tutan, Kilis ile ilgili tez ve kültür araştırmalarında ilk başvurulan kaynaklardan biri olan, yayınlarını merakla takip ettiğimiz, adeta Kilis'in hafızası olan Zeytin Dalı Dergisi, yaptığı özverili çalışmalarla takdiri hak eden ve destek verilmesi gereken bir yayın organıdır. Bu bağlamda Muhlis Salihoğlu'nun şahsında Zeytin Dalı'nın yazarlarına, çalışanlarına başarılar diliyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'a nazik ziyareti, yüreklendirici ve destek veren sözlerinden dolayı teşekkür eden Muhlis Salihoğlu, Rektör Karacoşkun yönetimindeki, 7 Aralık Üniversitesi'nin akademik ve sosyal anlamda, yerel kültüre ve kültür değerlerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Muhlis Salihoğlu Mustafa Doğan Ali Yıldırım Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title