Haberler

Maltepe'deki sitenin istinat duvarı nedeniyle yaya yolunda tehlike

Güncelleme:

Maltepe'deki bir sitenin istinat duvarının önüne, yıkılma tehlikesine karşı beton blok ve mıcır konularak yaya yolunu kapattığını belirten mahalle sakinleri, yetkililerin sorunlarını çözmesini istedi.

Maltepe'deki bir sitenin istinat duvarının önüne, yıkılma tehlikesine karşı beton blok ve mıcır konularak yaya yolunu kapattığını belirten mahalle sakinleri, yetkililerin sorunlarını çözmesini istedi.

Zümrütevler Mahallesi'ndeki bir sitenin istinat duvarının yaklaşık 10 ay önce kaymaya başladığını iddia eden site sakinleri, durumu İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerine bildirdi.

Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, çökme riskine karşı istinat duvarının önüne beton bloklar koyup istinat duvarı ile beton blokların arasını mıcırla doldurdu.

Alınan bu önlemin kaldırımı kapatması nedeniyle yayaların zor durumda kaldığını belirten mahalle sakinleri, yetkililerin sorunlarına çözüm bulmasını istedi.

Mahalle sakinlerinden Barış Alanyurt, bu yolu sıklıkla kullandığını ifade ederek "Çocuklarımın okuluna yürümek için buradan geçmek zorundayım. Buradan yürürken araçlar sıkıştırıyor. Özellikle motorlar kenardan gittiği için çarpma tehlikesi var." diye konuştu.

İstinat duvarının yıkılma riski nedeniyle de korktuklarını anlatan Alanyurt, "Burada geçici bir önlem alınmış ama bunun kaldırılması gerekiyor. Bir de yaya yolu tamamen kapanmış. Açıkçası canımız güvende değil." dedi.

Kaynak: AA / Yaşam

Maltepe Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title