Haberler

Evliliklerinin 50. Yılını Muhteşem Bir Düğünle Kutladılar

Manisa'nın Soma ilçesinde Cenkyeri Mahallesi'nde ikamet eden İsmihan ve Cemil Can çifti, 50. evlilik yıldönümünde dillere destan bir düğün yaparak aşklarını tazeledi.

Manisa'nın Soma ilçesinde Cenkyeri Mahallesi'nde ikamet eden İsmihan ve Cemil Can çifti, 50. evlilik yıldönümünde dillere destan bir düğün yaparak aşklarını tazeledi. Gençlere örnek olmak için düğün yapma kararı aldıklarını kaydeden Can çifti ömürleri yeterse 100 yaşında da düğün yapmak istediklerini söyledi.

5 Çocukları 11 torunları bulunan çiftin düğün merasiminde dost ve yakınları da yalnız bırakmadı. Bundan 50 yıl önce evlenen çift, o dönemdeki kısıtlı imkanlar nedeniyle düğünlerini istedikleri gibi yapamadı. Çok mutlu evlilikleri olan çift, yeniden düğün yapmaya karar verdi. 65 yaşındaki İsmihan Can gelinliğini, 69 yaşındaki Cemil Can'da damatlığını giydi. Vatandaşların takdir ettiği Can çifti, "Şimdiki gençler 15 gün sonra sevgilerini bitirip boşanıyorlar, bu düğünü yaparken bir yandan da gençlere örnek olmak bizi ayrıca memnun etti" dedi.

"Yaşarsak 100 yaşında da düğün yapacağız"

69 yaşındaki damat Cemil Can, "50 yıllık evliliğimizde zaman zaman kırgınlıklarımız olsa da her evlilikte böyle şeyler olur. Benim söylediğim bir söz var. Eğer dünya alt üst olsa, insanlar yeniden mantar gibi bitse diyecek ki sen kiminle evlenmek istiyorsun deseler ben yine de İsmihan'ımı istiyorum. Onunla evlenmek isterim. Şu an 69 yaşındayım eğer yaşarsak 100 yaşında bir daha düğün yapacağız. Tabii ki ömrümüz yeterse" dedi.

Gençlere tavsiyede bulundu

Şimdiki gençlere de tavsiyelerde bulunan Cemil Can, "Şimdiki gençler seviyorlar, 15 günde birbirlerini terk ediyorlar. Düğün yapmamın nedeni de gençlere örnek olmaktı. Yarım asırlık bir mutluluğum var. Birbirlerini bırakmasınlar. Sevgi sevgi ise devam etsinler. Sevgi sevgi değilse hiç evlenmesinler daha iyi" diye konuştu.

"İsteme, nikah ve düğün 21 günde oldu"

Yarım asırlık mutlu bir evliliğin ardından 50. yılda yeniden düğün yapan gelin İsmihan Can ise "50 yıl önce evliliğimiz birden oldu. Kütahya'nın Simav ilçesinde yaşıyorduk. Cemil, ailesiyle beni istemeye geldi. Benim ailem de verdi, 21 gün içerisinde düğün, nikahımız oldu. 50 yıl nasıl geçti anlamadık. Zaman zaman kavgalarımızda oldu. Ama ondan öte gitmedi" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cemil Can Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 25 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 7 üniversiteye rektör atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 7 üniversiteye rektör atandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title