Haberler

Şevval Sam ve Onur Tuna'nın Yatak Sahnesi, Yasak Elma'ya Damga Vurdu

Güncelleme:

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam ve Onur Tuna'nın yatak sahnesi izleyenleri isyan ettirdi.

FOX TV'nin başarılı dizisi Yasak Elma'ya Şevval Sam ve Onur Tuna'nın yatak sahnesi damga vurdu. Ekranların sevilen dizisinde yaşanan bu gelişme izleyicilere pes dedirtti.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEYİCİYİ İSYAN ETTİRDİ

Yaklaşık 3 sezondur başarılı bir şekilde devam eden dizi Yasak Elma'da entrikalar ve aldatmalar bitmiyor. Dizinin 34. yeni bölüm fragmanları ise büyük olay oldu. Alihan ile Ender yatağa girince seyirci dizideki klişeye isyan etti.

Yasak Elma'ya Şevval Sam ve Onur Tuna Yatak Sahnesi Damga Vurdu

ANNESİNİN GERÇEK AŞKINI ÖĞRENDİ

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut'un oynadıkları dizide artık Halit ile arasındaki anlaşmazlığa son veren Alihan, annesinin aşığının Halit olmadığını öğrendi. Birlikte ilk işlerinden kazandıkları parayla aynı saatten aldıkları ortaya çıkan ve Alihan'ın annesi Füsun ile Tuncer'in beraber olduklarını itiraf eden Halit, Alihan ile arasını düzeltti.

Yasak Elma'ya Şevval Sam ve Onur Tuna Yatak Sahnesi Damga Vurdu

ENDER ALİHAN'A OYUN OYNADI

Halit'in iş ortağı olan Tuncer'in ölümünden sonra ortaya çıkan gelişmede, Halit, ortağının kendisine bıraktığı saatin hikayesini anlattı. Tüm bu yaşananlardan sonra sahte bir evlilik yaptığı Ender'den boşanmak isteyen Alihan, şok bir durumla karşı karşıya kaldı. Ender belgeleri imzalamadı. Alihan'dan kolay kolay vazgeçmemeye niyetli olan Ender, ona bir oyun oynadı.

Yasak Elma'ya Şevval Sam ve Onur Tuna Yatak Sahnesi Damga Vurdu

İŞLER İYİCE KARIŞACAK

İçkili bir gecenin sabahında Ender'i yatağında gören Alihan, neler olduğunu bile anlamadı ama yeni bölüm tanıtımında Ender'in yatakta çekilmiş fotoğraflarının Yıldız'a ulaşmasıyla işler iyice karışacak!

Yasak Elma'ya Şevval Sam ve Onur Tuna Yatak Sahnesi Damga Vurdu

İZLEYİCİ İSYAN ETTİ

Bu arada klasik bir oyunun Yasak Elma'da tekrarlanması, sosyal medyada izleyiciyi de kızdırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şevval Sam Onur Tuna Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (67)

HATİCE:

ayyy çok heyecanlı bayılıyorum

71
1008
yanıtYanıtla
NETİCE:

BENDE ÇOK HEYECANLANIYORUM HANINEFENDİ

yanıt17
yanıt10
ali:

hatıce aman bayılma. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt1
yanıt0
Geceler yargıcı:

La geri zekalı tamamen toplumun ahlâk yapısını bozmak için kurgulanmış bir film bile diyemiyorum. Kimin kimin koynunda oldugu belli değil Sevgili RTÜRK NE yapiyoon gerçekten coook merak ediyorum.

yanıt3
yanıt0
Denge:

Dikkat et ayıldığında ilaç yan etki yapmasın

yanıt1
yanıt0
İnsan:

Bu dizilerin anlattıkları olaylar geçtiği yerler bu halkın yaşayışıyla uzaktan yakından alakası yok ama amaçlarına ulaşıyorlar hem para kazanıyorlar hemde gelecekteki nesilere istedikleri şekli veriyorlar

177
13
yanıtYanıtla
Yusuf:

Cok guzel bir cevap verdiniz.tbrkler

yanıt0
yanıt0
MÜHENDİS:

İĞRENÇ ÖTESİ

93
20
yanıtYanıtla
yani:

gerçekten iğrenç

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

insanların ahlakını bozuyorlar

53
3
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title