Haberler

Yasak Elma'nın 68. bölüm fragmanı yayınlandı! İhaneti öğrenen Yıldız, Leyla'ya saldırıyor

Güncelleme:

Dün akşam son bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 68. bölüm fragmanı yayınlandı. Kocasının Leyla ile birlikte olduğunu öğrenen Yıldız, intikam almak için iş yerine giderek "Kocamı ayarttın" deyip Leyla'yla saç saça, baş başa kavga etti.

FOX ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, dün akşam 67. bölümüyle ekrana geldi. Bölümün sonunda eşinin kendisini aldattığını öğrenen Yıldız, Leyla'dan intikam almak için bir plan yaparak iş yerine gidiyor. İkilinin arasında yaşananlar ise dizinin yeni bölümüne damga vuracak.

YILDIZ İHANETİ ÖĞRENİYOR

Yasak Elma'nın 10 Şubat Pazartesi ekrana gelecek olan yeni bölümünde Halit ve Yıldız arasında ipler kopuyor. Kocası Halit'i Leyla ile yakalayan Yıldız çıldırıyor. Yıldız, "Ben ve Halitcan bu akşam bu evden gidiyoruz. Senin yüzünden çocuk babasız büyüyecek" diye bağırarak evi terk ediyor. Halit'in eski eşleri Ender ve Zerrin'den olan çocukları ise Yıldız'ı destekleyerek babalarını suçluyorlar.

Yasak Elma'nın 68. bölüm fragmanı yayınlandı! İhaneti öğrenen Yıldız, Leyla'ya saldırıyor

YILDIZ, LEYLA'YA SALDIRIYOR

Evden gidince Ender'in kapısını çalan Yıldız ise yeni bir plan yapıyor. Ender'in planıyla Yıldız, 'Sen misin benim kocamı ayartan' diye bağırarak herkesin ortasında Leyla'ya saldırıyor. Kavgayı ayırmak isteyen Halit'e ise "Sevgilini gel al benim elimden" sözleriyle tepki gösteriyor.

Yasak Elma'nın 68. bölüm fragmanı yayınlandı! İhaneti öğrenen Yıldız, Leyla'ya saldırıyor

YASAK ELMA'NIN 67. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Halit'in Leyla ile olan ilişkisi tüm hızla devam ederken, Halit davranışları yüzünden dikkat çekmeye devam eder. Halit'in hareketlerinden şüphelenen Zerrin'in Ender'i uyarması bombanın fitilini ateşler. Yıldız tam rahata erdiğini sandığı sırada hayatı bir anda altüst olacaktır.

Yasak Elma'nın 68. bölüm fragmanı yayınlandı! İhaneti öğrenen Yıldız, Leyla'ya saldırıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şubat Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (43)

Ee yaanii?:

Biz Enderciyiz :)

24
0
yanıtYanıtla
RACO:

hükümet şimdide 65 yaş üstü otobüse bedava binen yaşlılarımızın parasına göz dikmiş mesai saatlerinin yoğun olduğu saatlerde tam bilet parası alacakmış eeee satacak bişey kalmadı tabi şimdi yaşlıların bilet parasına göz diktiniz

9
9
yanıtYanıtla
gereksiz:

uydurma bee

yanıt3
yanıt3
vergiler:

yeni vergiler geldi , tapu müdrlügünde adam soyuyorlar, imar barışı diye bizi kandırdılar, 100/4 çevre sehircilik bakanlıka ceza ödeyip tapularınızı alın dediler , 100/4 de tapu alıyor ))) toplam 100/8 , , yazık ya devlet yalan söylermi, ben bu ülkenin vatandaşı değil müşterisiymişim yeni anladım.

yanıt3
yanıt5
kurukafa:

he yav he :)

yanıt2
yanıt1
Lazoski:

Bos yapma ise gidicam sabah erken sirf bedava diye teyzeler toplanmis gidiyor carsiya ayakta gidiyorum ise okula da gidince ayni seyler sirt cantasi kac kilo zor tasiyorum ayaktayim

yanıt3
yanıt2
YAŞLI TEYZEN:

LAZOSKİ , hep böyle kalmayacaksın , zaman akıyor . . . Biz de genç olduk LAZOSKİ , ama senin gibi hiç düşünmedik .

yanıt3
yanıt0
Hgdsa:

Devlet kadar kafana taş düşsün inşallah emi

yanıt0
yanıt0
Ebru:

Leylayı bu dizide fazla tuttular zaten

16
1
yanıtYanıtla
Leda:

Ne gereksiz ne saçma bir dizi yaa. Kim kimle evli kim kimle sevgili belli değil.

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title