Haberler

2 çocuk, 5 kişinin yanarak can verdiği otobüsten yara almadan kurtuldu

Güncelleme:

Balıkesir'de yanlarında anne ve babaları olmadan yolculuk eden 9 ve 14 yaşlarındaki 2 kardeş, çıkan yangın sonucu 5 kişiye mezar olan otobüsten sağ kurtulmayı başardı.

Balıkesir'de bir yolcu otobüsünde çıkan yangında, yanlarında anne ve babaları olmadan seyahat eden 9 ve 14 yaşlarındaki 2 kardeş, yara almadan kurtulmayı başardı.

5 ÖLÜ, 15 YARALI

Balıkesir- Edremit karayolu üzerinde İvrin ilçesinin kırsal Gökçeyazı mahallesi yakınlarında bir yolcu otobüsünde dün saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İçinde çok sayıda yolcunun bulunduğu belirtilen otobüsteki yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Faciada 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.

2 çocuk, 5 kişinin yanarak can verdiği otobüsten sağ kurtulmayı başardı

DUMANDAN ETKİLENDİLER

Yangın sırasında otobüse anne ve babaları tarafından Edremit'ten bindirilen, Yalova'da babaanneleri tarafından karşılanacak olan 9 yaşındaki Berra ile 14 yaşındaki ağabeyi Hüseyin Emre Karaman yangından yara almadan kurtulmayı başardı. Dumandan etkilenen 2 kardeş kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

2 çocuk, 5 kişinin yanarak can verdiği otobüsten sağ kurtulmayı başardı

Hastanedeki çocukları ziyaret eden AK Parti Balıkesir milletvekilleri Mustafa Canbey, Belgin Gökçe Uygur ve Balıkesir İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, iki kardeşle yakından ilgilendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Edremit Haberler

500

Yorumlar (5)

AYHAN YÜKSEL:

ALLAHIM KİMSENİN BAŞINA VERMESİN ÇOK ACI BİR HABER ALLAHTAN AİLELER BEŞSAĞLIGI SABIR DİLERİM MEKANLARI CENNET OLSUN İŞŞALLAH. . .

3
0
yanıtYanıtla
TAVSIYECI:

Bu otobusun modelı kac bılemıyorum ama eskı model oldugu bellı servıs bakımlı olmayan otobusler sefere cıkartılmamalı yas sınırı konulmalı bu kacıncı otobus yangını olenlere rahmet dılemekten baska elımızden bır sey gelmıyor denetımler sıklassın derım

2
0
yanıtYanıtla
Dardanelli:

Karayollarında ve tünellerin yakılarına yangın ve sağlık istasyonları kurulmalıdır. Erken müdahalede çok eksik var. Bilhassa, tünellerde. Gelibolu Eceabat arasında yapılan lüzumsuz tünellerde, facia ve orman yangınında müdahale unsuru yok. Havalandırma ve kaçış çıkışları dahi yok.

0
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Anlamiyorum. Boyle olaylarda sofor acilen kapilari acmiyormu millet kacsin diye? Cam kirma cekicini kullanarakta kacabilirler. Cok üzücü bir haber.

0
0
yanıtYanıtla
Uruz:

DENETİM GELECEK DEVLET OTORİTESİNİ GÖSTERECEK !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title