Haberler

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna'dan kafa karıştıran paylaşım: Vurma, okşa

Güncelleme:

Mucize Doktor dizisindeki karakteriyle dikkat çeken yakışıklı oyuncu Onur Tuna, sosyal medya hesabından "Vurma, okşa ve dünyayla seviş" diyerek fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun bu paylaşımı ise kafa karıştırdı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinden ayrılarak yeni dizi Mucize Doktor'a geçe yakışıklı oyuncu Onur Tuna, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla dikkat çekti.

"VURMA, OKŞA"

Dizinin çekimleri için gece gündüz sette olan oyuncu, önceki gün uykusuz ve yorgun olduğu görülen fotoğrafını "No make up" notuyla paylaştı. Yeni bir paylaşım yapan oyuncu yazdığı notla kafa karıştırdı. Tuna, siyah-beyaz fotoğrafını "Vurma, okşa mesela.. biliyorum zor bu iş ama dene dünyayla seviş." notuyla paylaştı. Tuna'nın paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi.

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna'dan kafa karıştıran paylaşım: Vurma, okşa

"DİZİYİ İZLERKEN KENDİMDEN TİKSİNDİM"

Mucize Doktor dizisinde "Doktor Ferman" rolünü oynayan Onur Tuna, Posta'ya verdiği röportajda "Bu senaryo önüme gelince çok etkilendim ve "İşte budur" dedim. İyi bir iş olacağına emindim ve öyle de oldu. Hikaye sürükleyici ve otizm konusunda farkındalığı artırmak için de önemli. Ferman 30'larında, hastanenin yıldızı bir cerrah. Kuralcı bir adam. Başarısızlığa tahammülü yok.

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna'dan kafa karıştıran paylaşım: Vurma, okşa

Ukala ve uzak görünüyor ama aslında bir sırrı var. Bu sır yüzünden aslında kalbinin ne kadar yumuşak olduğunu görmüyor kimse. Oynarken, özellikle asistanım doktor Ali'ye kötü davrandığım sahnelerde etkileniyorum. En çok Ali'ye ameliyathanedeyken "Oraya geç ve sadece izle, hiçbir şeye dokunma" dediğim sahnede kendimden nefret ettim. Hatta izlerken kendimden tiksindim. Kendimden derken karakterim Ferman'dan bahsediyorum tabii..." dedi.

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna'dan kafa karıştıran paylaşım: Vurma, okşa

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Tuna Haberler

500

Yorumlar (13)

ilhan yaman:

Orjinali kore güncel versiyonu abd buda türkiye derlemesi. baya bi değişiklik yapmışlar seneryoda ama Good doctoru izleyen biri olarak özellikle kore versiyonuna göre oyunculuklar başarısız. Ama güzel bir proje. Yinede kore versiyonu altyazılı izlemenizi tavsiye ederim. Koreliler özellikle otistik veya özürlü karakter içeren dizilerde süper performans sergiliyorlar. 7. koğuşuda izlemenizi ayrıca tavsiye ederim

10
6
yanıtYanıtla
Filozofsun:

Tamam kardeşim anladık sensin

yanıt4
yanıt0
TAVSİYE:

Türkiye uyarlaması da fena değil ama tabiki orijinal kore izlemenizi tavsiye ederim netfilixde

yanıt2
yanıt0
Ask yok ask var:

Ilerleyen zamanda aşk iliskileri olacaktir bari platonik ve karşılıksız aşk olsun. Aşk olacaksada muhteccen icerikli olmassın.opusme olmasın. Edepli bi dizi olsun

12
1
yanıtYanıtla
FANİ:

Suyunu cikarmazlarsa cok tutar bu dizi

13
0
yanıtYanıtla
KUMLUCALI UĞUR:

Senaryo Aşk meşk olaylarına fazla dalmazsa, ideal bir dizi olabilir ama ilk 2 bölümde bana yine kimin eli kimin cebinde havası yarattı. başarılar.

11
1
yanıtYanıtla
..:

ÇAKMA TARKAN :)

5
6
yanıtYanıtla
realite:

helal size Ali''ye bir Ferman gerekiyormuş. birlikte ve oyunculuğunuzla muhteşemsiniz.

6
1
yanıtYanıtla
Ada:

Dizi güzel ilerki bölülümlrinde öpüşme sanelei koymasalar tam ailece izlenen film

7
0
yanıtYanıtla
rocky balboa:

bu da diğerleri gibi şişirilmiş yakında patlayacak balon. .

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title