Haberler

Yabancı uyruklu kadın, uyuyan kocasını baltayla öldürdü

Güncelleme:

İstanbul Zeytinburnu'nda kocasıyla tartışan kadın uyuduktan sonra sabah saatlerinde uyuyan kocasını baltayla öldürdü. Kadın gözaltına alınırken evdeki 2 çocuk koruma altına alındı.

Zeytinburnu'nda, yabancı uyruklu kadın, kocası uyuduğu sırada evdeki baltayla öldürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri kadını gözaltına alırken, iki çocuğu karakola götürerek koruma altına aldı.

UYKUDAN UYANDI BALTAYLA SALDIRDI

Olay, saat 05.30 sularında Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi 5 katıl binanın üçüncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu Hasan ve F. Ö, bir süre önce tartıştı. Daha sonra Hasan Ö. uyudu. Sabah saatlerinde kadın, evdeki baltayı alarak uyuyan kocasına baltayla vurmaya başladı.

Yabancı uyruklu kadın uyuyan kocasını baltayla öldürdü

5-6 tane balta darbesinin ardından koca kanlar içinde kaldı. Kocası kanlar içinde kalan kadın daha sonra aşağıdaki komşusuna inerek polis haber vermesini söyledi. Olay yerine gelen polis, ekipleri Hasan Ö'nün kanlar içinde yattığını gördü. Polis ekipleri kadını gözaltına alırken, evde uyuyan biri kız iki çocuğu koruma altına aldı.

Yabancı uyruklu kadın uyuyan kocasını baltayla öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeytinburnu Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

HADİS VE AYETLER YOL GÖSTERİCİLERİMİZDİR:

AYET-İ KERİME. . . . . . . . . . - ADEM PEYGAMBERİN OĞLU KABİL, KARDEŞİ HABİL E SENİ ÖLDÜRECEĞİM DEDİĞİ ZAMAN, HABİL , SEN BENİ ÖLDÜRMEK İÇİN ELİNİ UZATSAN DA , BEN SENİ ÖLDÜRMEK İÇİN ELİMİ UZATMAM, BEN ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAH TAN KORKARIM. . . . . . - MAİDE 27-28. . . . . KATİLLER VE KAFİRLER BU AYETİ İYİ OKUSUNLAR CİNAYET EN BÜYÜK KUL HAKKIDIR. . . . CİNAYET SUÇLARINA İDAM CEZASI İSTİYORUM. . . . .

10
2
yanıtYanıtla
erkek annesi:

Bazı koca sıfatı olupta içeriği olmayan adamlar bunu hakediyor. Sen iç gel eve eşini döv darp et o kadın seni satırla bile doğrasa haklı

4
7
yanıtYanıtla
anti yabancı:

bunları göndereceğiz diyenlerin yalancı olduklarını kesin olarak biliyoruz ama zannedersem birbirlerini öldüre öldüre bitecekler

6
3
yanıtYanıtla
Nerdesiniz:

Gördünüz mü kadın öldürmüş erkek olsaydı şimdi ortalık aya kalkmıştı bide tecavüz suçlaması ile ömrü bitmişti tabi yine ölen erkek suçludur baskıcı dir dövüyor yakistirirlar birşeyler ülkemiz de kadın ne yaparsa yapsin haklıdır zihniyeti oluştu

5
4
yanıtYanıtla
X.Destroyer .:

Ne bu kadınlardan çektiğimiz ızdırap.Akilli olun kadınlar sonra niye böyle oldu demeyin

3
5
yanıtYanıtla
blue ivy:

sonuna kadar haklidir kadin yapiyosa yoksa kadinlar vahsi degildir

0
7
yanıtYanıtla
www:

kalleş kadın

4
2
yanıtYanıtla
35:

Millet ruh hastası oldu

4
2
yanıtYanıtla
Adalet Yok:

Aynı cinayeti erkek kadına uygulasa kadın hakları savunucularının hepsi ortalığı ayağa kaldırır idi , beni yanlış anlamayın ama bu kadın her türlü cezayı hak ediyor .

3
2
yanıtYanıtla
Adalet Yok:

Bu kadınların ve kadın hakları platformcuların alayı manyak , bir de utanmadan kadına şiddete hayır diye eşek gibi anırıyorlar ve ülkede kaos çıkartmak istiyorlar , kusura bakmayın ama bunlara verilebilecek en iyi ceza hepsinin yakalanıp ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası+50 yıl daha hapis yatması +derneklerinin kapatılması elzemdir .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title