Haberler

Vicdansız annenin yeni doğan bebeğini çöp konteynerine atıp kaderine terk ettiği görüntüler kamerada

Güncelleme:

Tayland'da vicdansız bir annenin yeni doğmuş bebeğini canlı bir şekilde çöpe attığı görüntüler güvenlik kamerasına takıldı.

Tayland'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 29 yaşında olduğu öğrenilen Waraporn isimli kadın yeni doğan bebeğini bakacak parası olmadığı için çöp konteynerine atıp kaderine terk etti. Çöpçüler tarafından bulunan talihsiz bebek koruma altına alınırken annenin yargılaması devam ediyor.

TALİHSİZ BEBEK 4 SAAT BOYUNCA ÇÖPTE KALDI

Samut Prakan şehrinde meydana gelen olayda, anne diğer çocukları ile motosiklet ile etrafta çöplük aradı. Yol kenarında bulunan çöp konteynerini gören anne, poşete koyduğu bebeğini çöplüğe attı. Yoldan geçenler ise annenin elindeki poşette bebek olduğunu bilmedikleri için anneye her hangi bir müdahale de bulunmadılar. Dört saat boyunca çöp konteynerinde kalan bebek, çöp toplama görevlisi tarafından fark edilip polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Vicdansız annenin yeni doğan bebeğini çöp konteynerine atıp kaderine terk ettiği görüntüler kamerada

BAKACAK GÜCÜ OLMADIĞI İÇİN ATTIĞINI SÖYLEDİ

Polis tarafından bulunan annenin polise verdiği ifadesinde, dört çocuğu olduğunu ve çocuklarına bakacak kadar parasının olmadığını bu yüzden bebeğini çöpe atmak zorunda kaldığını söyleyerek suçunu kabul etti.

Vicdansız annenin yeni doğan bebeğini çöp konteynerine atıp kaderine terk ettiği görüntüler kamerada

Vicdansız annenin yeni doğan bebeğini çöp konteynerine atıp kaderine terk ettiği görüntüler kamerada

YARGIYA HESAP VERECEK

Kocasının başka bir şehirde şoför olarak çalıştığını, bebeğini evin tuvaletinde doğurduktan sonra bebeği başkaları bulup sahiplenir diye çöpe attığını belirten anne, kesinlikle çocuğa zarar vermek veya öldürmek gibi bir niyetinin olmadığını söyledi. Polis ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen cani anne dokuz yaş altı çocuğu terk etme suçu ile yargılanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Tayland Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (3)

Ya Rabbi:

Ya Rabbi Evlat sahibi olmak isteyenlere Evlat nasip eyle ne olur Allahım. Böyle istemeyenlere evlat yüzü gösterme

3
0
yanıtYanıtla
TNT:

Kimden peydah ettin Allah bilir kurtulmak için attın yavruyu canı pislik idam gerekli sana

2
0
yanıtYanıtla
ronaldo:

nasıl insandır bu kadın ya

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title