Haberler

Veysel Şahin Biyografisi

Doğum YeriSinop / Türkiye
Doğum Tarihi24.12.1968

Veysel Şahin Kimdir ?

24 Aralık 1968 tarihinde Sinop ili Türkeli ilçesinde, dünyaya geldi. İlk ve Ortaokulu Sinop merkezde, lise öğrenimini ise Kastamonu ilinde tamamladı. Yüksekokulu Trakya Üniversitesinde, öğretmenlik eğitimini ise Marmara Üniversitesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü bitirdikten sonra aynı üniversitenin Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Yüksek Lisansını 19 Mayts Üniversitesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında yerel yönetimler üzerine yaptı.
Hali hazırda 4 adet yayınlanmış eseri bulunmaktadır. Orta derecede yabancı dil bilmektedir. Sinop ve Kastamonu illerinin ilçe ve köylerinde devlet okullarında öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. Aynı zamanda özel sektör kuruluşlarında idarecilik yapmıştır.

Siyaset hayatına 2000 yılında başladı. 2009-2013 yılları arasında MHP Türkeli İl Genel Meclis üyeliği yaptı. Son olarak görevinde bulunduğu AK Parti Türkeli İl Genel Meclis üyeliği ve AK Parti Grup Başkan vekili görevini 2014 yılından buyana devam ettirmektedir. Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Yönetim Kurulu üyeliği ve Encümenliği yapmıştır.

Veysel Şahin evli ve 2 çocuk babasıdır.

Veysel Şahin, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde AK Parti Sinop Türkeli Belediye Başkan Adayı oldu.

title