Haberler

Emekli Öğretmen, Oğlunu Bulmak İçin Gittiği Medyum Tarafından Dolandırılıp Cinsel Tacize Uğradı

Güncelleme:

Bursa'da yaşayan emekli öğretmen, uzun zamandır eve gelmeyen oğlunu geri getirmek için yolda yürürken tabelasını gördüğü medyuma gitti. Medyum tarafından dolandırılan emekli öğretmen, mahkemedeki ifadesinde, medyumun kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Bursa'da oğlu eve gelmeyen emekli öğretmen, sokakta yürürken tabelasını gördüğü medyum tarafından dolandırıldı. Konuyla ilgili açılan davaya katılan emekli öğretmen, medyumun kendisine cinsel tacizde de bulunduğunu iddia ederek psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

OĞLUNU BULMAK İÇİN MEDYUMA GİRDİ

Olay Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Emekli öğretmen olduğu öğrenilen H.Y, uzun zamandır eve gelmeyen oğlunu eve getirmenin yollarını ararken, sokakta yürürken tabelasını gördüğü medyum Y.Ş'den yardım almaya karar verdi. Ani bir kararla Y.Ş'nin ofisine giden kadın, sekretere medyum Y.Ş. ile görüşmek istediğini söyledi. Kısa bir süre bekledikten sonra Y.Ş. ile görüşen kadın derdini anlattı.

OĞLU EVE DÖNMEYİNCE YENİDEN MEDYUMA GİTTİ

Uzun zamandır oğlunun eve gelmediğinden dert yanan kadın, Y.Ş'den kendisine yardım etmesini istedi. Y.Ş, emekli öğretmenden 5 bin lira karşılığında kendisine yardımcı olacağını söyledi. H.Y, medyuma 5 bin lira parası olmadığını, kendisine 3 bin 500 lira verebileceğini söyledi. Parada anlaşan medyum Y.Ş, bir kağıda bir şeyler yazıp H.Y'ye vererek gece yarısı yakmasını istedi. Denileni yapan H.Y, aylar geçmesine rağmen oğlu eve dönmeyince yeniden medyuma gitti. 500 lira karşılığında yeniden H.Y'ye bir yazı yazan medyum, bu sefer de yazılanı denize atmasını istedi.

HİÇBİR SONUÇ ALAMAYAN KADIN, SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI

Emekli öğretmen H.Y. denileni yeniden yaptı ve oğlunun geri dönmesini bekledi. Aradan aylar geçmesine rağmen oğlu eve dönmeyen kadın medyumla yeniden irtibata geçti ve bu sefer de bin lira verdi. Medyumun yaptığı hiçbir yöntemin işe yaramadığını fark eden kadın soluğu savcılıkta aldı. Medyum Y.Ş. hakkında suç duyurusunda bulunan kadın, konuyla ilgili açılan davanın duruşmasına katıldı.

"3 GÜN YA DA 7 GÜN BENİNLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEN LAZIM"

Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık' suçundan açılan davanın duruşmasına tutuksuz yargılanan medyum Y.Ş, mağdur emekli öğretmen H.Y. ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada yaşadıklarını anlatan H.Y, "Y.Ş'den eve dönmeyen oğlumu eve getirmek için yardım istedim. Benden 5 bin lira istedi. O kadar param olmadığını söyleyip ona üzerimde bulunan 3 bin 500 lirayı verdim. O da bana üzerinde şeytana benzeyen bir resim olan kağıda yazılar yazıp gece yarısı yakmamı istedi. Denileni yapmama rağmen aylarca oğlum eve dönmedi. Bunun üzerine yeniden Y.Ş. ile irtibata geçtim. Kendisine yine para verdim fakat yine oğlum eve dönmedi. Tekrar gittim bu sefer de para verdim fakat denediği yol işe yaramadı. Son gittiğimde bana 'Üzerinde çok ağır bir şey var. Denediğim yöntemler sen de ters tepti ya 3 gün ya da 7 gün benimle cinsel ilişkiye girmen lazım. Ondan sonra üzerindeki kötü enerji kalkacak ve oğlun eve dönecek dedi. Ben de 3 gün teklifini kabul ettim ve 3 gün boyunca kendisiyle ilişkiye girdim. Yaşadıklarım beni çok mağdur etti. Psikolojimi bozdu, kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Emekli öğretmenin ifadesinin ardından mahkeme heyeti sanık medyum Y.Ş'ye söz hakkı verdi. Y.Ş. savunmasında emekli öğretmen H.Y'den para aldığını kabul ederken cinsel olarak mağdur kadından faydalandığı yönündeki iddiaları ise kabul etmedi. Duruşma eksik evrakların tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (52)

Adınızı Yazın:

birde öğretmen olacaksın tek kelime yazıklar olsun mügeye gitseydin ya

66
3
yanıtYanıtla
BİR TOST:

BİR EĞİTİMCİNİN MEDYUMDAN MEDET UMMASI ÇOK CAHİLCE VE YANLIŞ. EĞİTİMCİ BUNU YAPARSA DİĞERLERİ DAHA SAÇMA SAPAN YANLIŞ ŞEYLER YAPAR.

39
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Bunun en büyük suçlusu eve gelmeyen evlatdır. Yazık kadına çaresizlik ile şaşırmış oda

29
8
yanıtYanıtla
P.:

Dua etmek diye bir sey var. Tabii inanan için.mübarek ayetler indirildi ki okuyalim dua edelim yanlız Allahtan isteyelim.baska yerlerden değil..

yanıt0
yanıt0
bibidibabidibu:

kendini modern zanneden cahiller medyum ne la

32
4
yanıtYanıtla
YAZIK:

MERT Evlat acisi medyumlardan mı aranır hey cahil adam. her ne kadar insan çaresiz kalsada Allah''a sığınır. Medyumlardan ümit bekleyenler Allah''a şirk koşmuş olur. Allah evlat acısı sana yaşatsın inşallah.

24
3
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

ÇOK İYİ ETMİŞ. GERİ ZEKALI MEDYUMMUŞ MEDYUM KİM BE MAL KAFASIZ KADIN SENİN YETİŞTİRDİĞİN DE SENİN GİBİ BİR ŞARLATANIN YANINDA ALMIŞTIR SOLUĞU

24
3
yanıtYanıtla
HAHAHAHA:

ADAM PARAYI ALMIS KADININ OGLU DONMEYINCE KADIN PARASINI ISTEMIS ADAMDA VERMEYINCE KADIN ILISKI OLAYINI UYDURUP ADAMI TEHTID ETMIS SONRADA OLAY SAVCILIKTA BITMIS. . . . .

21
5
yanıtYanıtla
Emekli:

Birde Emekli Öğretmen Gülermisin ağLarmısn: ))

22
1
yanıtYanıtla
birakin bu isleri:

Celal hoca ve Aziz Nesin Turk halkına cahil diyor. Al sana ornegi iste, öğretmenle bunu yaparsa okumamışta FETO ye peygamber diye inanır

20
3
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title