Haberler

Suçüstü Yakalanan Kadın, Kameralardan Utanıp Yüzünü 3 Yaşındaki Çocuğuyla Sakladı!

Güncelleme:

Adana'da, uyuşturucu yerine yeşil ve kırmızı reçete ile alınması gereken hapları tanesi 20 liradan satan kadın suçüstü yakalandı. Adliyeye sevk edilen kadının, görüntülenmemek için yüzünü 3 yaşındaki çocuğuyla gizlemesi dikkat çekti.

Adana'da yapılan operasyonda uyuşturucu yerine yeşil ve kırmızı reçete ile alınması gereken hapları satan kadın yakalandı. Genç kadın sorgusunun ardından çocuğuyla birlikte adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında kadının kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına karşı yüzünü çocuğuyla gizlemesi dikkat çekti.

UYUŞTURUCU İÇERİKLİ İLAÇLARI SATTI

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, polisin baskınlarından sonra uyuşturucu bulamayan torbacıların bu kez de kırmızı ve yeşil reçete ile alınan özellikle depresyonda olanların kullandığı uyuşturucu içerikli ilaçları sattığı ihbarını aldı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Bunun üzerine harekete geçen sivil narkotik ekipleri, merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'ne müşteri kimliğinde geldi. Sivil polis sokakta Rahma A. isimli bir kadının elinde makasla ilaçları kesip kesip dağıttığını gördü. Bir süre kadını izleyen ekipler daha sonra kadını suçüstü yaparak gözaltına aldı.

Polisler Yakalayınca Yüzünü Çocuğuyla Gizledi

YÜZÜNÜ ÇOCUĞUYLA GİZLEDİ

Kadın 17 hap ile birlikte ve makasla emniyete getirildi. Ayrıca kadının 3 yaşlarındaki çocuğuna bakacak kimse olmadığı için o da yanında getirildi. Kadın sorgusunun ardında çocuğuyla birlikte adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında kadının kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına karşı yüzünü çocuğuyla gizlemesi dikkat çekti.

TUTUKLANDI

Rahma A. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Polisler Yakalayınca Yüzünü Çocuğuyla Gizledi

Polisler Yakalayınca Yüzünü Çocuğuyla Gizledi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Haberler

500

Yorumlar (29)

nununununu:

Adanaya atom bombası atılması lazım çok acill

16
5
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

cocugun akıbetı ıle ılgılı bılgı neden yok. devlet cocuga sahıp cıkmalı. yoksa o cocuk da ıstemeden de olsa annesının ızınden gıdıcek

15
2
yanıtYanıtla
NE DEMEKKK:

OLDU-PEKİ-TAMAM-BAŞ ÜSTÜNE

yanıt0
yanıt0
ref:

Bu işin baronlarını yakalasanıza bu kıytırık tiplerle uğraşıyorsunuz

14
0
yanıtYanıtla
REFLİ HASTASI:

ARTIK BORONLARIN NEREDE BULACAAKSINIZ KAMU KAMU KAMU

yanıt0
yanıt0
VATANDAS:

Ama ünlü biri olsa yada yönetici yada zengin yada büyük mafya olsa trilyonlari götürünce sorun yok ac bir gariban bir ekmek calinca büyük sorun oluyor haber oluyor hapse giriyor, Türkiye sadece sanatci memur zengin sporcu milletvekili falan olunca her pisligi yap sorun yok sadece gariban fakirler eziyet görüyor hor görülüyor haber yapiliyor cezalandiriliyorlar

9
4
yanıtYanıtla
Ruşen Ali:

bu haberle onun alakası yok kadın uyuşturucu satıcısı. birgün senin cocuklarınada satabilir

yanıt0
yanıt0
DJ BORİS BREJCHA:

NİYE YAKALIYORLAR Kİ ? ZATEN BIRAKACAKLAR.

10
0
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Adana''da gündelik hayatın normal parçası böyle şeyler artık. Böylesi yasa ve ahlak dışı bir haber gelmeyince Adana''dan şaşırıyoruz, merak ediyoruz artık başlarına bir felaket mi geldi diye. Şimdi yine suçu işleyen değil de doğruları söylüyoruz diye bir suçlu oluruz, kudurup bize çemkirir bazıları.

6
3
yanıtYanıtla
ordulu:

Türkiyenin bataklığı olmuş adana ne pislik ararsan orada

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title