Haberler

Üvey Kızına İşkence Edip Ayaklarını Öptüren Üvey Baba, Tutuklandı

Güncelleme:

Hatay'da ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Suriyeli G.K.'nin öğretmenlerine üvey babasından işkence gördüğünü anlatması üzerine emniyet ekipleri harekete geçti.

Hatay'ın Altınözü ilçesinde üvey kızı G.K.'ye işkence yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Suriyeli H.H., tutuklandı.

AYAKLARINI ÖPTÜRÜYORMUŞ

İlçe merkezindeki ilkokulda 3'üncü sınıf öğrencisi Suriyeli G.K., üvey babası H.H. tarafından 3 aydan beri sürekli darbedildiğini, banyoya kilitlendiğini ve yine üvey babasının kendisini affetmesi için ayaklarını öptürdüğünü okuldaki öğretmenlerine anlattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

G.K.'nin öğretmenlerinin durumu polise bildirmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Polis tarafından gözaltına alınan H.H., sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınözü 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (53)

vatandaş:

O herifi beslemek zorundamıyız gönderin memleketine.

40
1
yanıtYanıtla
fefea:

çocuk kurtulmuş gibi yorumlar var ama ülkenin adalet sistemini biliyorsunuz. çocuk ne yazık ki belayı katmerledi.

33
1
yanıtYanıtla
Çakıl:

Bu şiddet neden son bulamiyor bizim ülkemizde yeter artık bu cocuklara merhamet edin

31
0
yanıtYanıtla
pelin:

Kadınlar eğer çocukları varsa bir daha evlenmesinler. Üvey baba asla öz baba gibi olamaz. Kadınlar bu tuzağa düşmesinler. Yapmayın bunu küçücük meleklere. Ne olur bir daha evlenmez iseniz. Hizmetçilik yapın ama hele kız çocuklarını üvey baba ile aynı evde yaşatmayın.

25
1
yanıtYanıtla
cenker:

Sapık heryerde sapıktır.

25
0
yanıtYanıtla
Allah Islah Etsin.:

Yarabbi bu gibi kullarını yap ne yaparsan yap. henüz baba şefkati görmedik. babam diyeceği pis mahluktan işkence gören bu sebi senden başka kime sığınabilir. Aile ve soyal politikalr bakanlığının bu şekilde olan aileleri. devam gözlem altında tutmalı araştırmalı. boşanmış ve başkasıyla evlenmiş vede yanında kendini savunamayacak derecede olan kız ve erkek çocuklarının pedolog eşliğinde görüştürmeler yapılıp sıkıntılarının dinlenmesi bu ve benze olayların yapılmasını engeller.

25
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA KIRKGEÇİT:

allahın ana yasası dünyaya hakim olması için dua edelim kardeşler

20
4
yanıtYanıtla
kerim:

saçma sapan konuşma ya

yanıt0
yanıt4
Yaşasın İslam:

Çok yakında dünyadaki bütün zulümler bitecek. İlahi adalet yeryüzünü kaplayacak. Kerim adlı arkadaş ve onun gibiler cahilin önde gideni olduğu için haberleri yoktur. Altın çağ başlamak üzeredir.

yanıt1
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

NERELİ OLURSA OLSUN DİNİ DİLİ IRKI FARKETMEZ. . İNSAN OLACAKSIN. ADAM OLACAKSIN. BİRDE BABAYSAN. BİR KIZ ÇOCUĞUNA YAPILAN BU VAHŞİ ZÜLÜM KABUL EDİLEMEZ. MERHAMET YOKSUNU PSİKOPAT ALÇAK HERİF. ERKEKLERİN YÜZ KARASI. .

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title