Haberler

Usta Müzisyen Attila Özdemiroğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Uzun süredir kanserle mücadele eden ve dün sabah saatlerinde hayata gözlerini yuman Attila Özdemiroğlu, sevenlerinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Dün sabah saat 09:30'da uzun süredir mücadele ettiği akciğer kanserine yenilerek yaşamını yitiren Attila Özdemiroğlu, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

TOPRAĞA VERİLDİ

73 yaşında hayata veda eden Özdemiroğlu, Levent Afet Yolal Camisi'nde İkindi namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verildi.

EŞİ VE ÇOCUKLARI TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Cenaze töreninden saatler önce camiye gelen Attila Özdemiroğlu'nun eşi ve çocukları taziyeleri kabul etti.

"BEL KEMİĞİ KIRILDI AMELİYATA ALINDI NARKOZ AĞIR GELDİ"

Son yolculuğuna uğurlanan Attila Özdemiroğlu'nun kızı Yaprak Özdemiroğlu babasının ölüm nedeninin bel kemiğini kırması olduğunu söyledi. Özdemiroğlu: "Düştü bel kemiğini kırdı. Ve ameliyata almak zorunda kaldılar öyle yaşayamazdı. Felç olacağını söylediler. O da öyle yaşamak istemezdi. Risk alındı ameliyat kabul edildi. Operasyona girdiğinde MR altında yapıldı ameliyat. Çok fazla beton koymak zorunda kalmışlar omurgalara. Dolayısıyla 4 saat sürdü. Narkoz ağır geldi. Çıktıktan sonra konuşamadı, ayılamadı, bir anda ağırlaştı ve sabah da kaybettik." dedi.

ÜNLÜ İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI

Attila Özdemiroğlu'nu son yolculuğunda yalnız bırakmayan isimlerin arasında Halit Kıvanç, Müjdat Gezen, Kerem Görsev, Özdemir Erdoğan, Teoman, Mehtap Ar ve Nil Burak da vardı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Attila Özdemiroğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

cem tuna:

rahmet dilemeyi gerektirecek hayirli bir is yapmayanlara, rahmet okumak dogru degildir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title