Haberler

Usta Oyuncu Turgut Arseven, Hayatını Kaybetti

Felaket Tellalı olarak adlandırılan Onur Akay, usta tiyatrocu ve sinema sanatçısı Turgut Arseven'in hayatını kaybettiğini açıkladı.

Felaket Tellalı olarak adlandırılan Onur Akay, usta tiyatrocu ve sinema sanatçısı Turgut Arseven'in hayatını kaybettiğini açıkladı.

"SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK"

72 yaşındaki Şehir Tiyatroları sanatçısı Turgut Arseven'in, bu sabah vefat ettiği öğrenildi. Acı haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. Usta oyuncunun cenaze bilgilerini de paylaşan Akay, "Şehir Tiyatroları'nın değerli sanatçısı Turgut Arseven'i bu sabah kaybettik. 72 yaşındaki değerli oyuncumuzu çok sayıda dizi ve filmde de izlemiştik. Cenazesi, 02.02.2019 Cumartesi günü Şehir Tiyatroları'nda düzenlenecek törenin ardından, Şişli Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacaktır. Mekânı cennet olsun inşallah." ifadelerini kullandı.

TURGUT ARSEVEN KİMDİR?

1 Ocak 1947 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Turgut Arseven, 1986 yılında 'Milyarder' isimli filmde Şener Şen, Münir Özkul, Adile Naşit gibi önemli isimlerle birlikte rol aldı. Sevilen dizilerde ve televizyon filmlerinde de rol alan Arseven, Şehir Tiyatroları'nda görev yaptı ve çok sayıda tiyatro oyununda rol aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Akay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

adınızı yazın:

Allah rahmet eylesin.

10
0
yanıtYanıtla
ADOLF HİTLER:

Yaşama hakkın mücadeIe gücün kadardır.

1
0
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

VAY BREH BAKIYORUM GENE BOL KESEDEN DAĞATMIŞLAR CENNETİN ÜCRA KÖŞELERİNİ LAN OLUM SİZ NERİYE GİDECEKSİNİZ ACEBE HEÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ

0
0
yanıtYanıtla
Oktay:

Bu kim ya ... Hayatlarını Cihangir de kahve içip taviz kuşu gibi kabaran halktan uzak kalan kimseye katkıları olmayan hastalandığında ve öldüğünde duş isteyen klasik tiplerden biri sanat camiası iğrenç bu arkadaşı tanımam Allah rahmet eylesin amA sektör pislik içinde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title