Haberler

Usta Oyuncu Nuri Alço, Sevgilisi Burcu Sezginoğlu'na Evlenme Teklif Etti

Güncelleme:

Yeşilçam'ın çapkın rolünü başarıyla yerine getiren usta oyuncu Nuri Alço, sevgilisi Burcu Sezginoğlu'na evlilik teklifi etti.

Türk sinema tarihine çapkın rolüyle damga vuran usta oyuncu Nuri Alço, eğlenmek için gittikleri bir mekanda mikrofonu eline aldı ve , "Hayat bir maratondur. Yolculukla başlar ve mezarda biter. Burcu'ya sormak isterim. Benimle bir hayat yolculuğuna var mısın?" diye sevgilisine evlilik teklifi etti.

YILLARDIR BU ANI BEKLİYOR

Teklif yüzüğünü takan ve 10 yılı aşkındır bu anı beklediğini dile getiren Burcu Sezginoğlu ise "Evet" cevabını verdi. Sezginoğlu'nun, Nuri Alço'dan yaşça küçük olması sosyal medyada olay oldu.

Usta Oyuncu Nuri Alço, Sevgilisi Burcu Sezginoğlu'na Evlenme Teklifi Etti

"SEN BENİ, BAHARI SEVER GİBİ SEVDİN"

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bir fotoğraf paylaşan Sezginoğlu, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Kabul ediyorum, hayatımın en şaşkın 'Evet'iydi.. Sen beni, baharı sever gibi sevdin. Çölün ortasında bulduğun çiçek gibi. Zarar gelmesin diye cam fanusa koyup, deli gibi sahiplenerek sevdin. Benim için hiç sevmediğin yağmurları bile sevdin. Dağınık saçlarımı, dudağımdaki uçuğu, saatlerce güldüğün sakarlıklarımı. Önce dostum; sonra sevdam. Sen benim gökyüzüm. En güzel doğum günü hediyem oldun. 10 sene boyunca tüm inadıma rağmen benden vazgeçmediğin için teşekkür ederim sevgilim. Hayat yolculuğumuz daim olsun..."

Usta Oyuncu Nuri Alço, Sevgilisi Burcu Sezginoğlu'na Evlenme Teklifi Etti

ROLÜNÜN HAKKINI VERDİ

Öte yandan bu zamana kadar yer aldığı tüm film ve dizilerde çapkın rolünün hakkını veren Alço, hayranlarından ise "Gazozdan bu kez yüzük çıktı." yorumlarını aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nuri Alço Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

ZIRT:

Gazoz teklif etmiş eyvah

10
0
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

gazozu içirdikten sonra o sana teklif etmiştir bence

8
1
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Nuri Alço bir gün eve gelecek ve evde eşiyle birlikte Emrah'' ı yakalayacak. Emrah'' ta yaz burcu 200 torba çimento :))

6
0
yanıtYanıtla
Soğan Kuyrugunda Bayılan Fakir:

cehennem yolcularının çoğu yeşilçamdan olacak gibi görünüyor.

2
4
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Nuri Alço evlendikten sonra hanımı tarafından evde başka biriyle bornozlu ve elinde viski kadehi basıldığında, Nuri Alço açıklaması komşumuz benim filmlerdeki sahneyi canlandırmamı söyledi bende kırmadım kötü bir niyetimiz yoktu der. .

5
1
yanıtYanıtla
şşşşşşşşşş:

malsın mal

yanıt2
yanıt0
YETMİŞÜÇ:

Sen malların en önde gideni tam bir malsın yerli malı

yanıt2
yanıt0
Diyarbakırlı:

Boş ver be Niri bey paran olsa bir dert olmasa bindert paran olsa kız seni basit bir mazareten boşar dünyanın tazminatını alır gider yaban ellere genç sevgililerle yer, paranda olmasa hergün dırdır ağırtma başını beyenirse bu beyenmese yol açık, Oscar Wildin dediği gibi evlilik kale gibidir içindekiler çıkmak ister dışardakiler içine girmek ister

4
1
yanıtYanıtla
müürid:

şıh hazretleri evleniyoooo. senin tarikatındanız şıhım. şişebendi tarikatı.

1
3
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

YENGEMİZİN GAZOZU TEMİZ OLSUN ALOOOOOOO

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title