Haberler

Usta Oyuncu Ali Sürmeli, Çarpışma Dizisine Dahil Oldu

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı 'Çarpışma' dizisinin kadrosuna usta oyuncu Ali Sürmeli'nin katılacağı ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı 'Çarpışma' dizisinin kadrosuna usta bir oyuncu daha katıldı.

Usta Oyuncu Ali Sürmeli, Çarpışma Dizisine Dahil Oldu

CANSIZ KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği dizide 'Kadir Adalı'nın (Kıvanç Tatlıtuğ) annesi Asiye rolünü usta tiyatrocu Şebnem Sönmez canlandırmaya başlamıştı. Bu haftaki bölümde de Kadir kendisini kundakta bir bebekken terk eden annesini yıllar sonra karşında görecek. 'Çarpışma'ya ayrıca Kadir'in babası 'Cansız' dahil olacak. Kadir son bölümde hücre evi saldırısını organize eden tepe ismin Cansız olduğunu öğrenmiş ve büyük bir öfkeyle onun peşine düşmüştü. Cansız karakterini kimin canlandıracağı ise merak konusuydu. Role usta oyuncu Ali Sürmeli'nin hayat vereceği ortaya çıktı.

Usta Oyuncu Ali Sürmeli, Çarpışma Dizisine Dahil Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Ali Sürmeli Ay Yapım Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

DÜRBÜNLÜNÜN HOCASI:

Bu kadar saçma senaryoları ancak Hint Brezilya ve Türkiyedeki senaristler yazarlar. Cansız gibi bir adam oğlunu terk eder mi? Yerim sizin senaryo ağınızdaki çetrefelli felsefenizi zargana beyinli senaristler.

3
6
yanıtYanıtla
Saadet:

Daha izlemeden yorum yapmanız beni öldürüyor. Bizim senaristlerde suç yok sizde suç. Hemen karalama

yanıt7
yanıt1
Saadet Yılmaz:

İzlediğim en güzel dizilerden birisi

8
1
yanıtYanıtla
bu dizi:

biraz doğal. . gerçeğe yakın çekilseydi . . ve senaryoda biraz sosyal içerik katılsaydı. . Amerikan vari hareketler olmasaydı. . . güzel bir dizi olabilirdi. . bu halıyle dandik ötesi bir film bence. . yakında kesin final yapar. .

1
6
yanıtYanıtla
Buse ozturk:

Film değil bu dizi

yanıt1
yanıt0
mantık abidesi:

tesadüflerle dolu olması sıktı artık ya

4
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Cansız karakterini de öğrenmiş olduk. . Kıvanç her zamanki gibi profesyonel oyunculuğunu sürdürüyor. . Hayde. .

6
0
yanıtYanıtla
Aynur:

cok dogru bir secim ''cansiz'' karakteri icin. Ali Sürmeli mükemmel bir oyuncu ve tamamen bu karaktere uygun bence. Fakat babasini biraz erken bulmadi mi kadir. . . yoksa final sinyali mi bu :( Yalniz özellikle Dövüs sahnelerini biraz daha gercekci yaparsaniz daha inandirici olur bazi sahneler. Malkocoglu gibi 20 tane adama kadirin tek basina dalmasi biraz fazla hayalperest oluyor :D

5
0
yanıtYanıtla
Saadet:

Final yok yalan haber olduğunu defalarca 1. ağızdan paylaştılar. Sezon sonuna kadar sürecek merak etmeyin. Tamam kadir onca adama dalıyor ama öfkesinden ve sonunda dayak yiyor tabi. Yamaçı desen neyse ama burada rekabet yani çarpışma dizisinde rekabet çok güzel gidiyor.

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

dizinin finaline az kalmış belli !

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title