Haberler

Uruguay'ın Eski Güzellik Kraliçesi Fatimih Davila Sosa, Otel Odasında Ölü Bulundu

Güncelleme:

Uruguay'ın eski güzellik kraliçelerinden Fatimih Davila Sosa, Meksika'da kaldığı otel odasında asılı vaziyette bulundu. Yetkililer ölümde intihar ya da cinayet şüphesi üzerinde duruyor.

Meksika'nın başkenti Meksiko'ya iş ve tatil için giden genç manken kaldığı otelin tuvaletinde ölü bulundu. Ülkesini 2006 yılında Kainat Güzellik Yarışması'nda ve 2008 yılında da Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil eden Davila'nın soruşturmasının derinleştirildiği öğrenildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Boynundan asılı vaziyette bulunan Davila hakkında konuşan yetkililer, "Soruşturma devam ediyor. Davila'nın 23 Nisan'da Meksiko'ya geldiğini tespit ettik. Burada yaşayan biri ona yardım etmiş ve bu oteli ayarlamış. İş görüşmesi için Meksika'da bulunuyormuş" dedi.

Uruguay'ın Eski Güzellik Kraliçesi Fatimih Davila Sosa, Otel Odasında Ölü Bulundu

"HAYATIN HER ANINDA KEYİF ALIN"

Daha önce sosyal medya hesabı üzerinden, "Hayatın her anından keyif alın" mesajı paylaşan genç kadının ölümü üzerine soruşturmanın devam ettiği vurgulandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meksiko Haberler

500

Yorumlar (10)

Dürbünlü:

üzülmeye değmez.

6
39
yanıtYanıtla
HAŞMET:

İnsan olmayı öğren önce yaratık. O kadınında belki ailesi var anası babası, kardeşi var. Üzüleni seveni var . Sen Allah mısın peygamber mi utanmadan insanları yargılıyorsun bre kafir

yanıt3
yanıt3
SANA DA:

SANA DA

yanıt0
yanıt2
asd:

''Yetkililer ölümde intihar ya da cinayet şüphesi üzerinde duruyor. '' Estağfurullah , kazadır o ayağı falan takılmıştır.

16
4
yanıtYanıtla
VAY BE:

İNTİHAR YA DA CİNAYET ŞÜPHESİ ÜZERİNDE DURUYOLARMIŞ, NASIL TAHMİN ETTİLER YA BUNU ACABA, BAŞKA NE OLABİLİR ACABA?

11
0
yanıtYanıtla
xxx:

kalp krizi yani eceliyle!

yanıt2
yanıt0
Evo20:

İntihar yada cinayetmiş bence değil başka bir seçenek daha olmalı(!) Bence rüzgardan ip havalanıp tavandaki lambaya takıldı o sırada oradan geçen güzelliğin ayağı kaydı duvara çarpıp uçtu ve tavandan sarkan ipe boynu dolandı olur mu olur.

7
0
yanıtYanıtla
###:

model olmayın

4
2
yanıtYanıtla
Mehicoya gittiyse şüpheli:

Onlar güzel çirkin dinlemez

2
3
yanıtYanıtla
cehenneme kütük:

atin ölümü arpadan

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title