Haberler

Ünlü Youtuberın Öldüğü Stüdyosu Harabeye Döndü

Ünlü youtuberın öldüğü stüdyosu harabeye döndüİSTANBUL - Bağcılar'daki bir pasajda kiraladığı stüdyoda çıkan yangın nedeniyle ünlü youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı Cansu Kovancı yaşamlarını yitirdi.

Ünlü youtuberın öldüğü stüdyosu harabeye döndü

İSTANBUL - Bağcılar'daki bir pasajda kiraladığı stüdyoda çıkan yangın nedeniyle ünlü youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı Cansu Kovancı yaşamlarını yitirdi. Çıkan yangın nedeniyle stüdyo harabeye döndü. Stüdyonun son hali yaşanan faciayı gözler önüne serdi.

Olay sabah saat 06.00 sıralarında Bağcılar İstanbul Caddesi üzerindeki pasajda bulunan bir stüdyoda meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, ünlü youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı Cansu Kovancı'nın kaldığı stüdyoda elektrik kontağından yangın çıkmıştı. Özkan ve kız arkadaşı Kovancı yangında hayatını kaybetti. Stüdyo ise harabeye döndü.

Stüdyo'nun içindeki eşyaların tamamen yandığı ve kullanılamaz hale geldiği görüldü. Faciayı görenler şaşkınlığını gizleyemezken, ünlü youtuberı tanıyanlar ise olay yerine gelerek, üzüntülerini belirtti.

Emre Özkan'ın babasının arkadaşı olduğunu dile getiren Turan Turgut çok üzüldüklerini belirterek, "Çıkan yangında maalesef Emre'yi kurtaramadık. Babası 10 yıllık mesai arkadaşım. Kendisi youtuber zaten, 30-40 milyon tıklanan videoları var, video hazırlıyordu. Bu işle uğraşıyordu, Emre hayatını bu şekilde idame ettiriyordu. Ama genç bir yaşında kaybettik, çok üzgünüz" diye konuştu.

Eski bir elektrikçi olduğunu ve hayatını kaybeden Emre Özkan'ın tanıdığını Mustafa Aslantürk, "Soba yangında değil de, soba yüksek amper çektiği için sigortaları zorlamış. Çünkü amperi yüksek olduğu için atamamış, atamadığı için tesisata yüklenmiş. Dolayısıyla yangının çıkmasına neden olmuş. Sobanın yanıklığı da yangın çıktığı için olmuş" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, ünlü youtuber Emre Özkan'ın cenazesinin memleketi Samsun'na gönderildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emre Özkan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title