Haberler

Ünlü sunucu Burak Akkul ve eşi Seda Akkul koronavirüsü yendi

Güncelleme:

Günlerdir koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören ünlü sunucu Burak Akkul hastalığı yendi. Eşi Seda Akkul ile bir video çekerek müjdeli haberi veren Akkul, "Yendim seni korona" dedi.

Koronavirüs nedeniyle tedavi gören sunucu Burak Akkul, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla hastalığı yendiğini duyurdu. Akkul hasta yatağından çektiği videoda "Yendim seni korona" diyerek sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Ayrıca Burak Akkul'un eşi Seda Akkul da videoda eşinden sonra söz alarak hastalığı yendiklerini duyurdu.

"EŞİMLE NEGATİF RAPORLARIMIZI ALDIM"

Televizyonda hazırlayıp sunduğu 'Çok Gezenti' programıyla bilinen ünlü sunucu Burak Akkul ile eşi Seda Akkul, bir süre önce korona virüs nedeniyle tedavi altına alınmışlardı. Bir süredir yoğun bakımda tedavisi süren Burak Akkul, bugün hasta yatağında yatarken video çekerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Akkul, "20 gün yoğun bakımda uyutulmanın ardından servis odasındayım. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesinde Dr. Mehmet Altıntaş ve hastane ekibine bir süre daha emanetiz. Seda Akkul ile 2. Covid-19 negatif raporlarımızı aldık. Ben biraz daha güçlenince evimize döneceğiz" ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Sunucu Burak Akkul, Mart ayındaTwitter hesabından bir video yayınlayarak koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldığını söylemişti. Test sonucu pozitif çıkan Akkul'un tedavisine karantina altında devam edilmişti. Hastane odasından bir kanala bağlanarak yaşadığı süreci anlatan Akkul "İngiltere'den gelince evdeki 2. günümde ağırlaştım. Ateşlenince hastaneye gittik, serumlar verilince ateş düşüyor ancak gün içinde 3-4 defa yeniden yükseliyordu. Çok ihtimal vermedim. Tekrar ateşlenince Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Bugün hastanede 5. günüm ve koronavirüs test sonuçlarım pozitif çıktı. Ama bugün ilk defa ateşli öksürük yoktu. 6 gündür bu hastalığı çekiyorum. Kimden nasıl bulaştığını bilmek mümkün olmuyor" diyerek hastalığın nasıl ilerlediğini anlatmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

HAYAT:

Geçmiş olsun, çok sevindim, inşallah bütün hastalarımız bu illetten kurtulurlar :) :)

9
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

geçmiş olsun, acil şifalar, tüm hastalarımızada, illet virüs, hastalıktan elbet kurtulacağız, atlatacağız Rabbimizin izni ve yardımıyla inşaallah. . . .

6
0
yanıtYanıtla
GÜNEYİN ERKLEĞİ:

Türkiye ye bu illeti getiren ilk hastalardan bu yaratık. . Tedbirsizliği kaç insanın hayatına mal oldu yada kaç insanı etkiledi ? Bir de böyle düşünün? Dava açılmalı bunlar hakkında. .

yanıt0
yanıt0
Zühtü:

Amin İnşallah..

yanıt1
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

ZÜHTÜ kardeşim, Allah razı olsun, hayırlı günler, kal sağlıcakla ailenle inşaallah.

yanıt0
yanıt0
İbret Günler.:

Geçmiş Olsun, Çinliler hariç, Tüm virüse yakalanan insanlarla birlikte Allah Şifalar versin

4
2
yanıtYanıtla
İBRET:

Türkiye ye bu illeti getiren ilk hastalardan bu yaratık. . Tedbirsizliği kaç insanın hayatına mal oldu yada kaç insanı etkiledi ? Bir de böyle düşünün? Dava açılmalı bunlar hakkında. .

yanıt0
yanıt0
Objektif ve nesnel:

Umarım bundan sonra yerinizde oturursunuz. İngiltereye gidiş ve dönüş tarihinize bakılırsa ve Türkiye deki ilk koronavirus vakası ile kıyaslanırsa bana göre Türkiye ye bu illeti getiren ilk hastalardan birisiniz. Tedbirsizliğiniz kaç insanın hayatına mal oldu yada kaç insanı etkiledi düşünmek bile istemiyorum....

2
1
yanıtYanıtla
Neva:

Gecmis olsun sevindim. Corona bitince yine gezersiniz dunyayi. Simdilik bizde evdeyiz ne kadar sıkılsak da.

1
1
yanıtYanıtla
SERSRE:

Kaç kiiye bulaştırdı lar acaba? Gez dolaş da. Gez dolaş gelme memlekete taşıma bize.

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title