Haberler

Ünlü şef Hazer Amani ile aşk yaşayan Sıla, 1,5 ayda 4 kilo aldı

Güncelleme:

Ünlü şef Hazer Amani ile sürpriz bir aşka yelken açan Sıla, ilişki boyunca dört kilo aldı. Sıla, Amani'nin yaptığı yemeklerden dolayı diyete giremediğini söyledi.

İlişkileri magazin gündemine bomba gibi düşen Sıla ve Hazer Amani aşkı son hızıyla devam ediyor. 1,5 aydır Amani ile birlikte olan Sıla, 4 kilo aldı.

AŞKINI İTİRAF ETMİŞTİ

Ahmet Kural'la ilişkisi olaylı bir şekilde biten ve mahkemelik olan sevilen şarkıcı Sıla, geçtiğimiz Ocak ayında ünlü yemek şefi Hazer Amani ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlk başta ilişki iddialarını yalanlayan ikiliden Sıla, katıldığı bir programda aşk iddialarını doğrulamış, Amani ile güzel bir yola çıktıklarını itiraf etmişti.

Ünlü şef Hazer Amani ile aşk yaşayan Sıla 1,5 ayda 4 kilo aldı

4 KİLO ALDI

1,5 ay süren ilişki Sıla'ya yaradı. Posta'nın haberine göre, bu süreçte 4 kilo aldığı söylenen ve Hazer Amani'nin yaptığı hamur işlerine ve tatlılara dayanamayan şarkıcı yakınlarına ''Hazar'in yemekleri öyle güzel ki, diyet yapamıyorum'' diye dert yandı.

Ünlü şef Hazer Amani ile aşk yaşayan Sıla 1,5 ayda 4 kilo aldı

SEVGİLİYE DESTEK

Bu arada Hazer Amani yakında yeni bir yemek programına başlayacak. Yayınlarda Sıla da sevgilisine destek verecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Hazer Amani Haberler

500

Yorumlar (51)

lacivert:

yukarıda allah var. ahmet kural adam adam. yazık sana sıla.

41
23
yanıtYanıtla
07:

Allah sadece yukarıda değil!

yanıt31
yanıt3
Kuzeyin uşağı:

ALLAHÜ TEALAYA MEKAN İSNAT ETME.ALLAHÜ TEALA MEKANDAN MÜNEZZEHTİR..

yanıt133
yanıt3
ANADOLU AŞIGI:

La Kuzeyin uşağı , senin de ne yediğin , hangi tas dan su içtiğin belli değil ! Bir gün ağzından pislik akıyor , bir gün bal . Böyle olmaz.

yanıt0
yanıt50
Kuzeyin uşağı:

ANADOLU AŞIĞI KARDEŞİM SEN BANA ŞU ANDA İFTİRA ATIYORSUN.BEN HİÇ BİR ZAMAN KÜFÜRLÜ YORUM YAZMADIM.YAZILANLARIDA DOĞRU BULMUYORUM.SELAMETLE.

yanıt0
yanıt0
ANADOLU AŞIĞI:

İki arapça kelime duymayın . . . . Bilmem neremize kötü söz söylerse söylesin , ooooo , bu söz iyidir deriz . . . Şnun Türkçe sini yaz da millette anlasın UŞAK

yanıt0
yanıt0
ANADOLU SEVDASIIIIIIIIIIII:

ANADOLU AŞIĞI, , , , , KES BE SALAKO. . , , , ÇOCUKLAR UYUYOR. . . . PEKSİMET KAFALI, , , , , , , , HER YERE MAYDANOZ OLMA, , , , , , , SIĞIR, , , , , , , ,

yanıt0
yanıt0
Kuzeyin uşağı:

ANADOLU AŞIKI KARDEŞ BEN BU FORUMDA NE KİMSEYE KÜFÜR ETTİM NE DE KİMSEYİ RENCİDE ETTİM.KÜFÜRLÜ YORUMLARI ZATEN ONAYLAMAM SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ.SELAMETLE.

yanıt29
yanıt0
Fff:

Sıla iyce kendini rezil etti başka bişi demiyorum

40
5
yanıtYanıtla
UYANIK:

NE REZİLİ KARDEŞİM, ZATEN REZİLİN TEKİYDİ. AHMET KURAL GİBİ ADAMIN DİBİNİ KARALAMAYA ÇALIŞTI BİDE. .

yanıt3
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title