Haberler

Bir ay boyunca tecavüze uğrayan ünlü şarkıcı Duffy, ilk kez olayın detaylarını anlattı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Duffy, kendi sitesinde yıllar önce yaşadığı tecavüz olayının detaylarını anlattı. Yaşadığı korkunç olayı anlatan şarkıcı uyuşturucu ilaç verilip kaçırıldığını ve dört hafta boyunca tecavüze uğradığını söyledi.

Geçtiğimiz yıllarda kaçırıldığını ve dört hafta boyunca tecavüze uğrayan Grammy ödüllü şarkıcı Duffy, kendi web sitesinden yaptığı açıklamada, tecavüz olayının detaylarını anlatarak ülkesi dışında bir yere kaçırılıp tecavüze uğradığını söyledi.

"DÖRT HAFTA BOYUNCA TECAVÜZE UĞRADIM"

35 yaşındaki Galli şarkıcı, hikayesini, benzer olayları yaşayan başkalarına yardım etme amacıyla anlattığını belirterek şunları yazdı: "Doğum günümdü, bir restoranda uyuşturucu verildi ve sonra dört hafta boyunca uyuşturuldum ve yabancı bir ülkeye götürüldüm. Uçağa nasıl bindiğimizi ve sonra bir araçla nasıl seyahat ettiğimizi hatırlayamıyorum. Bir otel odasına götürüldüm, fail döndü ve bana tecavüz etti. Acıyı hatırlıyorum ve olay olduktan sonra odada bilinçli kalmaya çalışıyordum."

"PARAM OLMADIĞI İÇİN KAÇAMADIM"

Duffy, "O uyurken komşu şehir veya kasabaya kaçmayı düşündüm, ama param yoktu ve o kişi polisi arayarak beni kayıp kişi olarak ihbar edebilir diye düşünerek korktum" dedi. Duffy, daha sonra failin, kendi evinde de uyuşturucu vermeye devam etiğini ve dört hafta boyunca tecavüz ettiğini söyledi.

"EVE NASIL DÖNDÜĞÜMÜ HATIRLAMIYORUM"

Yaşadığı olayın detaylarını anlatan şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Olaylar olduktan sonra tanıdığım biri evime geldi ve beni battaniyeye sarılmış halde balkonumda gökyüzüne bakarken buldu. Eve nasıl döndüğümü hatırlayamıyorum. Beni evde bulan kişi yüzümün sarı renkte olduğunu ve ölü bir insan gibi göründüğümü söyledi."

"YARALAYICI BİR DÜNYADA YAŞIYORUZ"

"Bu hikayeyi paylaşıyorum, çünkü yaralayıcı bir dünyada yaşıyoruz. Beni derinden sarsan bu durumdan artık utanmıyorum. Eğer kalpten konuşursanız başkalarının içindeki kalbin cevap vereceğine inanıyorum. Hayatım hakkında ve hikayem kadar karanlık aynı acıyı yaşamış başkalarının hayatları için kalpten konuşuyorum."

Duffy, hayatına devam ederken bir 'beden çalışması' yapmayı planladığını da sözlerine ekledi. Şarkıcı, "Bunun çok zor olduğunu biliyorum. İnsanların bir zamanlar tanıdığı kişi olacağım şüpheli olsa da bir gün bir beden çalışması yapmak benim kendime olan borcum. Müziğimin kalitesi kendisiyle ölçülecek ve bu hikaye, beni tanımlayan bir şey olmaktan çıkıp deneyimlediğim bir şey olacak" dedi.

"İYİYİM VE GÜVENDEYİM"

Ünlü şarkıcı ilk kez şubat ayında Instagram hesabından duyurduğu tecavüz olayıyla ilgili, "Açıklayamıyorum. Birçoğunuz bana ne olduğunu, nereye kaybolduğumu ve neden kaybolduğumu merak etti. Bir gazeteci benimle iletişim kurdu, bana ulaşmanın bir yolunu buldu ve ben de geçen yaz ona her şeyi anlattım. Çok kibardı ve sonunda konuşabilmiş olmak çok güzel bir histi. Doğrusu, bu ve lütfen bana inanın, şimdi iyiyim ve güvendeyim. Tecavüze uğradım, uyuşturucu madde verildi ve birkaç gün rehin tutuldum. Tabii kurtuldum. Atlatmak zaman aldı. Bunu söylemenin kolay yolu yok ama son on yılda, binlerce gün boyunca kalbimde yeniden güneş ışığı görmeyi istedim, şimdi ise güneş parıldıyor" demişti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Duffy Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

evren:

yalana bak ya yok kaçırmışlar baska ülkeye götürmüşler orda tecavüz etmişler, sonra onu biri bulmuş battaaniyeye sarılı halde almış ülkesine geri getirmiş :D gündem olabilmek için komik bir senaryo yazmış

14
3
yanıtYanıtla
kenan:

düpedüz yalan. gündemde kalmak için uydurmuş.

14
2
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Onu bırakda ,bunu sana yapan yakalandımı? Ve niye başda esrar kullandın.

8
6
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Esrarkeş kadın,sonu da evi e gelmiş alem bitmiş neymiş hatırlamıyo,ha bide parsı yokmuşta,adam uyurken korkmuş şikayet eder diye puhaha

8
4
yanıtYanıtla
selim:

Niye şimdi, ünlendikten sonra. .

7
5
yanıtYanıtla
inanmayinreklam:

inanmayın reklam.

7
3
yanıtYanıtla
0131:

git isine . . cektin uyusturucuyu ver gariiii, tecavüze ugrayan bizim cocuk gelinlerimiz. . . bir ay degil yillarca hemde. . . . . .

5
5
yanıtYanıtla
Milli:

Senin genclerin 18 yasin altinda herseyi deniyor da evlenincemi suç oluyor akliniza tüküreyim

yanıt11
yanıt10
berber:

o cocuklarin kulaklarini cekicem bi daha yapmasinlar ama sende sonunda artis olmussun da.

2
3
yanıtYanıtla
filipinde1turk:

puffy dady

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title