Haberler

Ünlü Şarkıcı Hatice, Spor Yaptığı Anlarla Tam Not Aldı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Hatice, spor yaptığı anlar ile takipçilerini kendine hayran bıraktı.

"YÜREĞİN YADA ARKAN SAĞLAM OLACAK"

Ünlü şarkıcı Hatice, Instagram hesabından paylaştığı videoile spor yaptığı anları takipçilerinin beğenisine sundu. Hatice spor videosuna "Bu devirde ya yüreğin yada arkan sağlam olacak" notunu ekledi. Hatice, videosu kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Ünlü Şarkıcı Hatice Spor Yaptığı Anlarlar Tam Not Aldı

"ÖRNEK ALIYORUM KENDİME"

Hatice'nin takipçileri de videoya sessiz kalmadı. Hatice'nin videosuna yorum yapan bir takipçisi, "Sporcu kişiliğinizi örnek alıyorum kendime." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Sporcu mu şarkıcı mı desek bilemedim." yorumunu yaptı.

Ünlü Şarkıcı Hatice Spor Yaptığı Anlarlar Tam Not Aldı

Ünlü Şarkıcı Hatice, Spor Yaptığı Anlarla Tam Not Aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500

Yorumlar (44)

İnsanlıktan utanıyorum:

Yürek para etmiyor ama arka önemli bu devirde. Ondan sonra da kadına cinsel obje gibi bakmayın deniyor. Bunun cinsellikten başka çağrıştırdığı ne var ki. . .

45
1
yanıtYanıtla
bravo:

dediği gibi gerçekten arkası sağlammış

34
4
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Biz de senin o yaptığın squat ı haftada 3 gün yapıyoruz ama arkamızı dönerek değil yüzümüzü göstererek yapıyoruz.

31
0
yanıtYanıtla
xoxx:

IQ seviyesini belli ettin madem, neden görüntü kirliliği yaratıyorsun.

20
2
yanıtYanıtla
RACO:

hepsi orasını burasını gösterme meraklısı olmuş sanatını ortaya koyamayan etini ortaya koyuyo memlekette

16
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

Kadını sadece cinsel meta olarak gösteren zihniyetin Allah belasını versin.

12
3
yanıtYanıtla
HERO:

Bu kadında kafayı sıyırdı galiba. .

14
1
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Bacım kimsenin bir şey dediği yok da biraz daha usturuplu giyinseydin ve gerini öyle dışarıya doğru çıkarıp poz vermeseydin daha iyi olmazmıydı. Görüntü yakışmamış, kim olduğun bile belli değil, bari gerini değil yüzünü gösterseydin.

15
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

abi maşaallah at gibi kadın, bence at ve binicilik sporları yapsa daha verimli olur

13
2
yanıtYanıtla
fatih:

TÜRKİYE''de artık devir değişti eskiden sanatçılar eserleriyle ön plana çıkıyordu şimdi ise ya siyasete maydonoz olarak yada kıçıyla ön plana çıkmaya çalışıyor. Sözlerim kendisini sözde sanatçı sanan müsveddelere

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title