Haberler

Ünlü Oyuncu Wilma Elles'in Son Hali Akıllara 'Anoreksiya mı Oldu?' Sorusunu Getirdi

Güncelleme:

Alman asıllı ünlü oyuncu Wilma Elles'in son paylaşımındaki bir deri bir kemik hali şaşırttı. Oyuncunun son hali "Anoreksiya mı oldu?" sorularını akıllara getirdi.

Alman asıllı ünlü oyuncu Wilma Elles'in son paylaşımındaki bir deri bir kemik hali şaşırttı. Ünlü oyuncunun aşırı derecede zayıfladığı ve kollarının incecik kaldığı görüldü.

ANOREKSİYA MI OLDU?

Elles'in paylaşımına bir çok takipçisi ''Biraz kilo alman gerekiyor'' şeklinde yorum yaparken akıllara oyuncununu anoreksiya olup olmadığı da geldi.

Ünlü Oyuncu Willa Elles'in Son Hali Akıllara 'Anoreksiya mı Oldu?' Sorusunu Getirdi

"YENİ SEZONDA DİZİYLE DÖNEBİLİRİM"

Geçtiğimiz gün alışveriş merkezinde görüntülenen Wilma Elles, yeni sezon için "Bir diziyle ekranlara dönebilirim ama imzalar atılmadan konuşmam doğru olmaz. Netleşince tekrar konuşuruz" dedi.

Almanya'dan yeni döndüğünü söyleyen başarılı oyuncu, "Almanya'da bir film projesinde yer aldım. Mike Mitchell gibi Hollywood yıldızı bir oyuncuyla birlikte kamera karşına geçmek benim için çok güzel bir duyguydu, çok kaliteli bir ekiple çalıştık. Amacımız bu filmle Cannes Film Festivali'nden ödülle dönmek" şeklinde konuştu.

Ünlü Oyuncu Willa Elles'in Son Hali Akıllara 'Anoreksiya mı Oldu?' Sorusunu Getirdi

ANOREKSİYA NEDİR?

Anoreksiya Nervoza, özellikle genç kadınlarda görülebilen, yemek yememek, çok az uyumak, buna rağmen çok aktif olmakla beliren psikolojik bozukluk.

Bu hastalık genellikle ergenlik döneminde, nadiren de erişkin çağında başlar. Çok genel olarak denebilir ki, aşırı zayıflama tutkunu her bireyde oluşabilir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Wilma Elles Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

SAĞDUYU:

EVLİ BİR KADIN. İKİZ VE KÜÇÜK ÇOCUKLAR VE BİR KOCA. DÖRT DUVAR ARASI. YAŞANANLARI BİLMEDEN KONUŞMAK, FİKİR YÜRÜTMEK HİÇ DOĞRU DEĞİL!

177
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

beğenirsiniz veya beğenmezsiniz herkesin kendi tercihi fakat hakaret yakışmaz kimin ilerde ne olacağı nasıl olacağı hiç belli olmaz

99
2
yanıtYanıtla
Selda:

Iyyy ne kadar çirkin olmuş

1
59
yanıtYanıtla
selma:

hos bır goruntu degıl, hastalıklı gıbı duruyor, bıraz kılo almalı, dusuk poposunuda bıraz sporla duzene sokmalı fikrimce

35
2
yanıtYanıtla
alaycı:

etin kilosu 50/60 ı bulunca wilma bile et alamaz olmuş

9
2
yanıtYanıtla
Gözler:

İçeri mi kaçmış. Işık altında Kafatası belli oluyor

2
0
yanıtYanıtla
hihihiiiii:

gittikçe eriyosa gitmesin abi. . . geldikçe de kilo alır öyleyse

1
0
yanıtYanıtla
zxc:

kırdın bizi

yanıt1
yanıt0
hihihihihiiiii:

aman haaa. ortepediye gitmeyelim şimdi:))ciddi bişey yok umarım

yanıt0
yanıt0
Oyuncu:

Ne hale gelmişşş

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title