Haberler

Ünlü Oyuncu Levent Üzümcü, Tekme Tokat Dayak Yedi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Levent Üzümcü, İstanbul Kadıköy'de konser çıkışında kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Üzümcü'nün, durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ünlü Oyuncu Levent Üzümcü, Tekme Tokat Saldırıya Uğradı!

YERDE VURMAYA DEVAM ETTİLER

Show TV'nin özel haberine göre, ünlü oyuncu Levent Üzümcü kız arkadaşıyla gittiği konserde laf atma yüzünden tartışan iki kişinin arasına girdi. Tartışmanın büyümesiyle çalışanlar araya girdi ama Üzümcü'yü sakinleştirmek kolay olmadı. Olay daha da büyüdü. Görevli Levent Üzümcü'ye saldırdı, itip yere düşürdü. Yere düştüğü halde görevliler Üzümcü'ye yerde vurmaya devam etti. Hastaneye kaldırılan Üzümcü'nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ünlü Oyuncu Levent Üzümcü, Tekme Tokat Saldırıya Uğradı!

LEVENT ÜZÜMCÜ KİMDİR?

6 Temmuz 1972 İzmir doğumludur. İlkokulu Karşıyaka Aydoğdu İlkokulu'nda, liseyi İzmir Eşrefpaşa Lisesi'nde okudu. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu, Los Angeles Film Okulu Oyuncu Yönetmenliği eğitimi almıştır.

Ünlü Oyuncu Levent Üzümcü, Tekme Tokat Saldırıya Uğradı!

1996 yılından beri İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusudur. Atv'de yayınlanmış olan Avrupa Yakası adlı dizide Cem karakterini canlandırmıştır.

Ünlü Oyuncu Levent Üzümcü, Tekme Tokat Saldırıya Uğradı!

Ayrıca haftanın 3 günü Türkmax'ta yayınlanan Akıl Şampiyonu adlı yarışmayı sundu. Ada ve Batu Üzümcü'nün babası olan Levent Üzümcü, psikolojik danışman Ebru Tuay Üzümcü ile evlidir.

Ünlü Oyuncu Levent Üzümcü, Tekme Tokat Saldırıya Uğradı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Levent Üzümcü Kadıköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (104)

Galatasaray 34:

vuran eller dert görmesin.

36
25
yanıtYanıtla
Timsah:

Aynen Kanka.

yanıt14
yanıt13
Lazoli:

haketmiştirde yemiştir.

29
25
yanıtYanıtla
Huriye Teyze:

Aynen lazoglum.

yanıt11
yanıt13
Gezzici:

Levent efendi efendi olcaksin oyle gezide attigin nagralari her yerde atamazsin. Baaak turk polisi be iyiymis deme . Omkadar pislik yapma I a rahmen sizi boyle dovmedi.!!!

19
29
yanıtYanıtla
Adanalı:

ölsede hevla yesek.

20
23
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Görüntülerde adamlara küfür ediyor adamlarda hakkını veriyor yani bu artis hak etmiş

32
10
yanıtYanıtla
Trabzonspor 61:

leventi trabzona bekleyrum.ona hamsi ikram edecegum;);)

12
29
yanıtYanıtla
NEY:

LEVENT ÜZÜMCÜNÜN KARAKTERİNİ VE KALİTESİNİ ÇEKEMEYENLER ADAM KİRALAYIP SALDIRTMIŞLAR. LEVENT TÜRK TİYATROSUNUN EN DEĞERLİ KİŞİLERİNDENDİR. SAYGI DUYMAYI ÖĞRENECEKSİNİZ.

18
20
yanıtYanıtla
ismail66:

sen gitte feristahin gelsin

yanıt5
yanıt8
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title