Haberler

Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz Dünyaevine Girdi

Güncelleme:

Oyuncu Buğra Gülsoy uzun zamandır aşk yaşadığı Nilüfer Gürbüz ile nikah masasına oturdu.

Oyuncu Buğra Gülsoy uzun zamandır aşk yaşadığı Nilüfer Gürbüz ile nikah masasına oturdu. Kızım dizisinde rol alan Buğra Gülsoy ve sevgilisi Nilüfer Gürbüz Şile'de kır düğünüyle evlendi. Aile arasında gerçekleşen törene çiftin yakın arkadaşları da katıldı.

Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz Dünyaevine Girdi

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR?

22 Şubat 1982 Ankara doğumlu olan Buğra Gülsoy, tiyatro, film ve dizi oyuncusu olup ilk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. Buğra Gülsoy, ilk sahne deneyimini 13 yaşında yaşamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra Gülsoy, Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol almış, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yapmıştır.

Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz Dünyaevine Girdi

Bu filmler; Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası ve Mutlu Sondur. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Buğra Gülsoy, aynı zamanda Uluslararası Kıbrıs Kısa Fim Festivali'nin proje tasarımcısı ve direktörüdür. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı.

Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz Dünyaevine Girdi

İlk kez 2008 yılında yayınlanan Hepimiz Birimiz İçin adlı dizi filmin başrol oyuncusu olarak Nazım karakteri ile Türk izleyicilerinin karşısına çıkan Buğra Gülsoy, dizinin ardından yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül`ün yaptığı Güneşi Gördüm filminde Berat karakteriyle beyaz perdeye adım attı. Ardından Unutulmaz adlı dizide Tolga karakterini canlandırdı.

Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz Dünyaevine Girdi

Buğra Gülsoy, Derviş Zaim tarafından yönetilen ve ilk gösterimi 2010 Altın Portakal Film Festivali'nde yapılan ve 2011 yılında gösterime girmiş olan Gölgeler ve Suretler isimli filmde Ahmet isimli bir Türk gencini canlandırmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nilüfer Gürbüz Buğra Gülsoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

ROMMEL:

Mutluluklar dilerim, bende boşandım umarım ikincisinde ben mutlu olurum, Buğra bana şans dile:)

3
4
yanıtYanıtla
bekle canım:

sizin gibiler için eş değiştirmek ayakkabı değiştirmekten farksız. . . . tencere kapak gibi sizi alanlar da size aynı muameleyi layık görüyor. size cok fazla bir yastıkta kocamak

yanıt1
yanıt3
ben cok beğendim:

damatlığı çok şık tarzı çok havalı. klişe papyon, smokin kuşak falan tercih etmeyişi de süper.

1
2
yanıtYanıtla
Uzun ilişki yaşamışlar:

Demek üç hafta geçmiş

2
0
yanıtYanıtla
malumkız:

yakışıklı adamı kapmış ya :D

1
1
yanıtYanıtla
Şğ:

Buğra gülsoy beni kaybettin

2
0
yanıtYanıtla
Kuzey:

Tebrikler Güney

1
0
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Okadar temiz bi yüzü varki buğra gülsoyun hiç duruşunu bozmadı beğendiğim taktir ettiğim oyunculardan biri tebrikleeer mutluluk huzur hep yanınızda olsun

1
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

3 gün sonra ayrılır dizi tutsun diye kâfirler

0
0
yanıtYanıtla
Uzun süreli aşk yaşamış:

Herhalde üç haftayı geçti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title