Haberler

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, ayrıldığı sevgilisinin evini altını üstüne getirdi

Güncelleme:

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ayrıldığı sevgilisi Gökhan Göz'ün evini altına üstüne getirdi. Göz, sosyal medya hesabından evinin darma dağın olmuş halini paylaşarak sevgilisine, "Yazıklar oldu" notunu düştü.

Bülent Ersoy, Seda Sayan, Demet Akalın ve Deniz Seki başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismi giydiren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, iş insanı sevgilisi Gökhan Göz'den ayrıldı. Gülşah Saraçoğlu, eski sevgilisi Gökhan Göz ile birlikte yaşadıkları eve giderek evin altını üstüne getirdi.

"YAZIKLAR OLSUN"

Gökhan Göz, sosyal medya hesabından, evin videosunu paylaşarak"Bu yaptığını kendine yakıştırdıysan, bir de hastalığımda yanımda olmuşsun! Böyle mi atarak evi kırarak yazıklar olsun. İşte arkadaşlar her şey ekranda görüldüğü gibi değil bunu bilin istedim durum ortada. Allah'tan dilerim ki önce akıl sağlığına kavuşursun. Şikayetçi olmayacağım"

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, ayrıldığı sevgilisinin evini altını üstüne getirdi

"MUTLUYUZ" DEMİŞTİ

Modacı Gülşah Saraçoğlu, iki hafta Gökhan Göz ile birlikte İstMarina AVM'deydi. Bir restoranda yemek yiyen çift, restoran çıkışı "Mutluyuz, çok güzel giden bir ilişkimiz var" demişti.

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, ayrıldığı sevgilisinin evini altını üstüne getirdi

SOLUĞU FRANSA'DA ALDI

Modacı Gülşah Saraçoğlu ise olayın ardından soluğu Fransa'nın Monaco şehrinde.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Tarik:

Türkün akli

3
6
yanıtYanıtla
salaksavar:

hem karşındakine ırkçı deyip hem ''kurban ol türklere'' diye ırkçılık yapmak hahahah

yanıt0
yanıt0
Ayyıldız Tim:

Yanlış yapıyorsun abicim , şikâyetçi ol bence , aynısını sen onun evine yapsan , senin deyiminle ruh hastası kadın , mahkeme yoluyla senden tazminat ve nafaka koparmaya kalkardı .

8
0
yanıtYanıtla
Ayyıldız Tim:

Kadın delirmiş abi ne aklından bahsediyorsun ????

7
0
yanıtYanıtla
...:

mutlu beraberlikmiş bir süre sonra suyu çıkar , sizde önünüze gelenle mutlu beraberlik yapmayın …

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title