Haberler

Ünlü manken Özge Ulusoy, sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı

Güncelleme:

Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan güzel manken Özge Ulusoy, ilk kez sevgilisinin fotoğrafını paylaşarak doğum gününü kutladı.

Son dönemde aşk hayatındaki talihsizliklerle gündeme gelen güzel manken Özge Ulusoy, bir süre önce iş insanı Faruk Çolakoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı. Ulusoy, dün Instagram hesabından ilk kez birlikte çektirdikleri fotoğrafı paylaşarak sevgilisinin doğum gününü kutladı..

KURALINI YIKTI

Yeni sevgilisiyle görüntülenmekten kaçınan Ulusoy, dün sosyal medya hesabından bu kuralını yıktı ve birlikte çıktıkları tatilden bir kare fotoğraf paylaştı. Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Ulusoy, fotoğrafı "İyi ki" notuyla paylaştı.

Ünlü manken Özge Ulusoy, sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı

İDDİALARA SESSİZ KALDILAR

Birbirine çok yakıştırılan Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu'nun evlenmeyi düşündükleri gündeme gelmişti. Ardından haklarında ayrılık haberleri çıkan çiftin ayrılma nedenin Faruk Çolakoğlu'nun ailesinin bu ilişkiye karşı olduğu olduğu söylenmişti. Yeniden bir araya gelen çift, haklarında çıkan iddialarla ilgili bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özge Ulusoy ulusoy Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (40)

Adınızı Yazınad:

Damat kızmasın. .

70
8
yanıtYanıtla
selim seven:

berat olayını gündemden saptırmak için sahte ilişkiler servis ediliyor

68
6
yanıtYanıtla
Zeyno:

Yazık bu kızı da hiç bir aile gelin diye isyemiyor

64
2
yanıtYanıtla
SELÎN:

Evet zeyno oda senin gibi evde kalmış. Ama onlar arada bir paralı sevgililer bulup idare ediyorlar. Sen kendi durumunla ilgilen güzelim

yanıt6
yanıt12
YAPIŞTIR KANKA:

SELİN sen kaç tane ayarladın kız . . . ) bu arada zeynonun avukatıyım ben sormadan söleyım. . . . . . :)

yanıt5
yanıt9
onur:

berat ne oldu

37
4
yanıtYanıtla
BIRAKIN YA:

hıhıııı biz de yedik

24
3
yanıtYanıtla
seyfo:

ekonomide durumlar nasıl özge senin siyasi çevren geniştir hani ekonomi bakanı falan filan :))

21
1
yanıtYanıtla
berat:

nası olur bu özge ?!?!?!

19
2
yanıtYanıtla
berat:

Akşam gel parti var

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title