Haberler

Ünlü Gitarist ve Şarkıcı Metin Türkcan, "Eşim Başkasından Hamile Kaldı" Diyerek Dava Açtı!

Pentagram grubunun gitaristi Metin Türkcan, 3 yıl önce boşandığı eşi eski manken ve oyuncu Deniz Gönen Özdemir'e, çocuğunun velayetini almak için dava açtı. Metin Türkcan, evliyken aldatıldığını ve eşinin başkasından hamile kaldığını açıkladı.

Pentagram grubunun gitaristi Metin Türkcan, 3 yıl önce boşandığı eşi eski manken ve oyuncu Deniz Gönen Özdemir'e, çocuğunun velayetini almak için dava açtı. Metin Türkcan, eski eşinin boşanma aşamasındayken kendisini aldattığını ve şimdi Ali Özdemir'le evli olduğunu öne sürdü.

EVLİYKEN HAMİLE KALDI

İstanbul Aile Mahkemesi'nde açılan "velayetin değiştirilmesi" davasının dilekçesinde Metin Türkcan'ın avukatı şu ifadelere yer verdi: "Boşandıkları tarihte Deniz Gönen Özdemir, bir başkasından hamile kalmıştır. Hamilelik dönemi boşanma süreci içinde olduğundan ikinci bebek Metin Türkcan'ın adına nüfusa kaydedilmiştir. İkinci çocuğun kendisinden olmadığını öğrenen Metin Türkcan da soybağının reddi davası açmıştır. Deniz Gönen Özdemir'in yeni eşi Ali Özdemir de çocuğun kendisinden olduğunu mahkemede kabul etmiş ve nüfusuna kaydettirmiştir. Boşanma sonrası değişen şartlar göz önüne alındığında çocuğun velayetinin davacı müvekkilime verilmesini istiyoruz."

Ünlü Gitarist ve Şarkıcı Metin Türkcan, 'Eşim Başkasından Hamile Kaldı' Diyerek Dava Açtı!

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜ

Davaya cevap veren Deniz Gönen Özdemir'in avukatı da, "Deniz Gönen Özdemir, Ali Özdemir'le boşandıktan 2 yıl sonra evlenmiştir. İddia edildiği gibi herhangi bir aldatma ve sadakatsizlik yoktur. Fotomodel ve oyuncu olan müvekkilim şimdi kariyerini sonlandırmıştır. Alkol şişesini elinden düşürmeyen davacı Metin Türkcan, sürekli turnelere gitmektedir. Davacının uzunca bir süre bir klinikte psikolojik tedavi gördüğü bilinmektedir. Çocuk konserlere götürülerek sabahlara kadar uyur vaziyette kulislerde görülmüştür. Davanın reddini istiyoruz." dedi.

Ünlü Gitarist ve Şarkıcı Metin Türkcan, 'Eşim Başkasından Hamile Kaldı' Diyerek Dava Açtı!

Ünlü Gitarist ve Şarkıcı Metin Türkcan, 'Eşim Başkasından Hamile Kaldı' Diyerek Dava Açtı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gönen Haberler

500

Yorumlar (19)

Anap:

haberde adı geçen şahısların tümü chp''lidir. başka sözüm yoktur.

16
67
yanıtYanıtla
xxx:

malmısın olum sen

yanıt2
yanıt0
RACO:

sen kafayı yemişsin lamba kırılınca nereye saldıracağınızı şaşırdınız milletin tokatı böyle bişey işte bir anda şaşırtıverir eşşekten düşmüşe dönderir adamı:)))

yanıt5
yanıt0
angaralı:

demi haklısın anap zamanında alan veren yoktu krizden: ))mesut hep bana diyodu son şekli ibret almalık oldu. . . firavun da ingilterede müzede gömmeyecen ibretlikleri

yanıt1
yanıt0
deli kıss:

yazıklar olsun sizin gibi insanlara pisliğinize çocukları bulaştırmayın onlar günahsız . . ilerde bu haberleri okuyunca o çocukların piskolojileri ne olacak geleceklerini elbirliğiyle şimdiden mahvediyorlar

15
3
yanıtYanıtla
M.Ali:

tek kelime ile iğrençsiniz. .

13
4
yanıtYanıtla
TTHMN:

EVLİLİK DENEN KURUM BÖYLE BİR ŞEY İŞTE

5
11
yanıtYanıtla
FANİ:

Bir kadın bu kadar düşmemeli.Evli olduğun insan eşşekci başı mı

16
0
yanıtYanıtla
MERT:

normaldir çümkü sizin hayatınız hep böyle geçiyor

10
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kavatlarda kurallar boyle

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title