Haberler

Ünlü doktor Mehmet Öz, kardeşi hakkında suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

ABD'de yaşayan ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz ve kardeşi Seval Öz, Türkiye'de annesiyle birlikte yaşayan kardeşleri Nazlım Öz hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz ve Google'da üst düzey yöneticilik yapan kız kardeşi Seval Öz, Türkiye'de anneleri ile birlikte yaşayan kardeşleri Nazlım Öz hakkında suç duyurusunda bulundular.

"BİZİ BABA EVİNE ALMIYOR, TEHDİT EDİYOR"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında şikayetçi olarak ifade veren Mehmet ve Seval Öz kardeşler, diğer kardeşleri Nazlım Öz'ün anneleri ile birlikte yaşadığını ama kendilerini baba evine almayarak tehdit ettiği iddiasında bulundular.

"ANNEMİN AKLİ MELEKELERİ YERİNDE DEĞİL"

Sözcü'de yer alan habere göre; Annelerinin yaşlı olduğunu ve akli melekelerinin yerinde olmadığını öne süren Mehmet Öz, Nazlım Öz'ün Sarıyer'de bulunan baba evinde yaşadığını, tehlikeli birisi olduğunu söyleyerek bu yüzden annelerinin de hayati tehlike altında olduğunu iddia ettiler.

KORUMA TEDBİRİ İÇİN BAŞVURU YAPTI

Mehmet Öz ayrıca Nazlım Öz hakkında koruma tedbiri uygulanması için başvuru yaptı. Başvuru üzerine Nazlım Öz hakkında Mehmet Öz'e 'hakaret ve tehdit etmeme' kararı verildi. Kararda ayrıca Nazlım Öz'ün bir sağlık kuruluşuna muayene veya tedavi için başvurması ve tedavinin sağlanmasına hükmedildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3. Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Yazmak istedim:

Düzenli olarak huzur evlerini ziyaret ederim 39 yaşındayım.. Bir çok hayat hikayesi dinledim, hiç kimse öyle yaşamayı haketmiyor. Oğlu kızı maddi durumu çok iyi, üst düzey görevlerde olupta ana babasını huzurevine terketmis bir çok insan var. Kimisi karisinin, kimiside kocasının etkisinde kalıyor belkide zorundan buna katlanıyor.. Ama ölüm var ölüm..is isten geçince ah vah tüh para etmez. Annem 78 yaşında Allah razı olsun eşim kendi ana babasına davranır gibi davranıyor ben ondan razıyım Allah da razı olsun..9 yaşında oğlum var bana, baba bende annemi hiç bırakmam diyor. Çocuk ana babadan ne görürse o.. Ölümlü dünya.. Sırf tatile rahat gitmek, rahat rahat gezip tozmak, avm lerde gezmek, denize gitmek vs vs için ana babasını ihmal eden insanları görüyoruz.. Elbet birgun onlarda yaşanacak... Ana babamızı bırakmayalım.. Allah razı olsun çok iyi bir kayinpeder ve kayinvalidem var.. Bir oğlu iki kızları var.. Ve eşime doyurun Allah bize ömür verirse ölene kadar onları ilerde muhtaç olduklarında kimseye bırakmam diye.. Eşimin hakkını asla ödeyemem. Sadece yazmak istedim ana babamıza sahip çıkalım. Herkes etrafından kendi akrabalarından görüyordur bazı olumsuzlukları.. Bu habere de üzüldüm, aile içinde kardeşler arasında sıkıntı olduğu zamanda çok zor.. Para pul malk mülk hiç bir şey huzurdan daha önemli değil insan başına gelince anlıyor.. Selamlar saygılar..

38
0
yanıtYanıtla
ne ekersen onu biçersin:

çok değerli eşiniz var, kim ne yaparsa onu , karşılığını elbette bulur, ALLAH c. c. sizinle olsun, ALLAH c. c. size, Ailenizede huzurlu, sağlıklı ömür nasip etsin

yanıt4
yanıt0
Fikri:

yıllarca arayıp sorma anne ile nazlı ilgilensin. sonrada şöyle olmuş böyle olmuş. bırak memo bunlar reklem kokan hareketler. sevo sende akkıllı ol.

13
12
yanıtYanıtla
TK:

nereden biliyorsun arayıp sormadıgını

yanıt18
yanıt0
Yazmak istedim:

Bilip bilmeden konuşma birader, ya da hanımefendi.. Artık her neysen.. Kesin yargı, yargısız infaz.. Şu sivri dilinden kurtul kendine ve etrafına negatif enerji dağıtıyorsun.. Mümkünse yazma sen..

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title