Haberler

Uğur Dündar, oğullarıyla birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından ilk kez yayınladı!

Güncelleme:

Meslek hayatında 50 yılı geride bırakan usta gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından oğullarıyla birlikte ilk kez fotoğrafını yayınladı.

Türk medyasının duayen isimlerinden Uğur Dündar, kişisel Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Usta gazeteci, oğulları Bartu ve Bora Dündar'la çekilmiş bir aile fotoğrafını ilk kez instagram hesabına yükledi. İlerleyen yaşına rağmen yakışıklılığından hiçbir şey kaybetmeyen Dündar'ın aile fotoğrafı kısa süre içinde yüz binlerce beğeni aldı.

Uğur Dündar, oğullarıyla birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından ilk kez yayınladı!

UĞUR DÜNDAR KİMDİR?

Uğur Dündar (d. 28 Ağustos 1943; Akören, Silivri )Türk gazeteci, haber programcısı. Dündar, 28 Ağustos 1943'te İstanbul'un Silivri ilçesine bağlı Akören köyünde doğdu.Lise öğrenimini Vefa Lisesi'de tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü'nden mezun oldu.Yasemin Baradan Dündar ile evlendi ve 3 çocuğu oldu.

Uğur Dündar, oğullarıyla birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından ilk kez yayınladı!

1970 yılında TRT tarafından açılan bir sınavı kazandı ve televizyon yapımcısı olarak çalışmaya başladı ve Resmî Gazete yazarı oldu. Aynı yıl içinde Birleşik Krallık'ta BBC'nin "Televizyonda Yapım-Yönetim" kursuna katıldı. Türkiye'ye döndükten sonra TRT'de yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak değişik televizyon programlarına imza attı.

Uğur Dündar, oğullarıyla birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından ilk kez yayınladı!

TRT'de 19 yılı aşkın süreyle çalıştı. 1986 yılında Hürriyet yazarı olan Uğur Dündar, Türkiye'de araştırmacı televizyon gazeteciliğini başlatan kişidir. 1992 yılında Show TV'ye geçen Uğur Dündar, 1994 yılında Hürriyet, Aydın Doğan'a satılmasından sonra 1995'te Show TV'ye veda edip Kanal D'ye geçti. 2000 yılında Show TV'ye geri dönüp Star TV'ye geçti. Star TV'de Haber Genel Yayın Yönetmeni oldu ve Star TV'ye geçtikten sonra Star yazarı oldu.

Uğur Dündar, oğullarıyla birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından ilk kez yayınladı!

2001 yılında ise Kiss TV ve Sabah Gazetesi'nde çalıştı. 2002 yılında atv'ye geçip tekrar Star TV'ye geçerek Star yazarı tekrar oldu. Ardından tekrar Kanal D'ye geçti. 2004 yılında CNN Türk ile ortak yayın yapmıştır. 2008 yılında Uğur Dündar son olarak Star Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürdü ve ana haber bülteni sundu. 2010 yılında yeniden Hürriyet'e çalıştı.

Bugüne kadar çok sayıda programa imza atan Uğur Dündar haber programı Arena'nın genel yönetmenliğini yaptı. Yıllardır ülkenin gündemini takip eden Arena programıyla çok sayıda ödülün sahibi oldu. 2011 yılında Star TV, Doğuş Grubu'na satıldıktan sonra Star TV'ye veda etti. Ayrıca İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi'nde "Televizyon Programcılığı" derslerinde lisansüstü hocalık yaptı.

2012 yılında kısa bir süre Milliyet'e geçti. Sonrada arkadaşı Emin Çölaşan tarafından Sözcü'ye geçti. Mart 2013'te başladığı Artı Bir Tv'de kısa bir dönem ana haber bülteni sundu. Halen Sözcü Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmakta ve Halk TV'de Halk Arenası programını hazırlayıp sunmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (31)

gogo:

Ülkenin yararına olacak herşeye karşı gelen bir abimiz ve oğulları

8
12
yanıtYanıtla
ali:

aynen doğru. . .

yanıt3
yanıt2
Ercan:

Bu ülkedeki bali ve tiner çekenlerin %80 i Uğur Dündar yüzünden başlamıştır öyleki TV de yayın yapa yapa gençlerde merak uyandırmıştır aynı şekilde bonzai haberleri yapan tv ler de bonzaiciler den sorumludur

1
12
yanıtYanıtla
MANTIK:

AKSİNE UĞUR DÜNDAR ONLARI SATANLARIN KAFASINA BALYOZ GİBİ İNİP TÜRKİYE’YE BU UYUŞTURUCU TACİRLERİNİN PİSLİKLERİNİ GÖSTERMİŞTİR UĞUR DÜNDAR’IN İFŞA ETTİĞİ TACİRLERİ GÖRÜP İBRET ALMAK YERİNE MADDEYE BAŞLAYANI AKLİ SORUNU VARDIR

yanıt6
yanıt0
Dino:

Ülkesini milletini seven cok degerli Abimiz Ugur Dündar ve ogullari yolunuz acik olsun

9
3
yanıtYanıtla
Nucleus:

Şimdi bi medyatik isimlerin çocuklarına bakıyorsun hepsi birbirinden gereksiz müptezel tipler. Örnek seda sayan Sibel Can çocukları. Birde Bu insan evladının çocuğuna bakıyorsun iki dirhem bir çekirdek.yakışır kardeşlerime

9
1
yanıtYanıtla
MÜZECİ:

BU ADAM NE ZAMAN ÖLECEK. . .

0
8
yanıtYanıtla
MAHMUT:

sen mi doğurdun Uğur

1
6
yanıtYanıtla
Cevap:

Annen doğurdu mamut :)

yanıt3
yanıt1
ece:

ne kadar büyümüş çocukları uğur dündar çocukluğumdan beri bana çok güvenilir gelmişdir halada öyle

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title