Haberler

Ucuz Araba Peşinde Koşarken Dolandırıldılar

Güncelleme:

Kiraladığı araçları cazip fiyatlarla satışa sunan dolandırıcı, kaparo alarak çok sayıda vatandaşı dolandırdı. İhbarlar üzerine yakalanan dolandırıcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bartın'da kiraladığı otomobilleri satılık ilanı vererek vatandaşları dolandıran şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre 29 yaşındaki O.I. isimli şahıs çeşitli illerden araç kiralayıp, bu araçları ilan sitelerinde satılığa çıkarttı. Otomobillere cazip fiyatlar koyarak vatandaşları tuzağına çekti. Ucuz araba alma hayali ile kendisini arayanlardan kaparo adı altına para toplayan O.I. daha sonra iletişim bilgilerini değiştirme yöntemi ile Mersin, Niğde, Mardin, Kocaeli, Aksaray ve Şanlıurfa illerinde yaşayan çok sayıda vatandaşı dolandırdı.

ÇOK SAYIDA DOLANDIRICILIKTAN TUTUKLANDI

Dolandırılan kişilerin ihbarı üzerine yapılan çalışmada, Bartın'da yaşadığı belirlenen zanlı, il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. O.I.'nın ikametinde yapılan aramada eylemlerinde kullandığı bilgisayar, flash bellek ve banka dokümanları ve banka kartları ele geçirildi. Şüphelinin yapılan güvenlik taramasında ise daha önceden de çok sayıda dolandırıcılık olayından soruşturması ve davası olduğu bilgisine ulaşıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.I. nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (9)

Ali D.:

bir adam 50 liralık malı 30 liraya satıyorsa bunda bir dalavere olduğunu aklınıza koyun yani değerinden ucuza satılmaya çalışılan her malda mutlaka bir hile vardır uyanık olun dürüst insanlar

49
1
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

adam 2018 mersedes minibüse 50 bin lira istiyor enayi buldum diye atlıyan müşteri keriz oluyor kaporayı araba kaçmasın diye veriyor parayı alan adam kaçıyor bu uyanıklar aç kalmaz memleketin sazanlarıda bitmez

22
3
yanıtYanıtla
misafir:

herkes akıllı olsun . güya almak isteyenlerde kandini akıllı sanıp vurdum kelepiri diyor ama sonunda kasığı yiyiyor . yesinler ahmaklar hakediyolar , aramadan sormadan kapora veriyolar.

13
5
yanıtYanıtla
Adem:

Salmadınız mı aaa ne yazık.

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

dolandiran kadar dolananlarda hatali, onlarda tutuklanmali

3
1
yanıtYanıtla
A:

Dolandırıcılara maalesef ceza yok..o yüzden tekrar tekrar dolandiriyolar insanları.. vereceksin idamı bak bakalim dolandiricilik nasil da bitiyor..iranda devleti dolandırama hemen idam verdiler..başka çare yok

0
0
yanıtYanıtla
salih:

dolandırılan hep millet oluyor devlet gereğini yapmalı neredeyse dolandırıcıya madalya takacaklar

0
0
yanıtYanıtla
Adem:

Tamam da yeğen uyanıklık yaparsan olur bu

0
0
yanıtYanıtla
yurtgülü:

atın içeri ders olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title