Haberler

Uçan Polisin, Torbacılara Geçit Vermediği Anlar Kameraya Yansıdı

Güncelleme:

Adana'da narkotik polis, torbacılık yapan zanlıları yakalamak için otomobilin üst kısmına asıldı. O anlar kameraya yansıdı.

Adana'da narkotik polislerinden biri torbacılık yaptığı ileri sürülen zanlıları hareket halindeki otomobilin üst kısmına asılarak, diğeri de lastiklere ateş ederek etkisiz hale getirdi. Olay anı ise MOBESE tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Sarıçam ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir otomobille uyuşturucu hap getirildiği bilgisine ulaştı.

TAKİBİ FARK EDİP KAÇTILAR

Bu bilgi üzerine polis otomobili takibe başladı. Ancak bir süre sonra takibi fark eden şahıslar polisten kaçmak istedi. Polis ile şahıslar arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Polis, kaçan kişileri Kozan Yolu'nda sıkıştırdı. Bunun üzerine araçtakiler arkalarındaki arabaya çarpıp kaçmaya devam etti. Polisler de araçlarından inip aracı durdurmak istedi.

ARACIN ÜST KISMINA TUTUNDU

Bu arada polislerden biri kaçmak isteyenlerin içinde bulunduğu aracının üst kısmına tutundu. Ancak otomobil durmayıp devam edince polis hareket halindeki araç üzerinde kaldı. Diğer polis ise otomobilinin lastiklerini ateş etti. Lastikleri patlayan otomobil yaklaşık 15 metre gittikten sonra durdu.

OTOMOBİLDEN İNİP KAÇTILAR

Otomobilden inen şahıslar sağa ve sola kaçmaya başladı. Polislerde iki kişiyi yakalamak için peşlerinden koştu. Bu anlar çevredeki MOBESE tarafından saniye saniye görüntülendi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Zanlılardan İdris Y. kaçarken elinde içinde 920 uyuşturucu hap bulunan torbayı attı. Polis yaşanan kovalamanın ardından hem zanlı İdris Y. hem de onu almak için gelen kardeşi Sinan Y. ve arkadaşı Şiar K.'yi yakaladı. Zanlılar ifadelerinde uyuşturucu satmadıklarını, hasımları olduğu için korkup kaçtıklarını söyledikleri ileri sürüldü. Zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. İdris Y. tutuklanırken, diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada başka bir uyuşturucu operasyonunda yakalanan bir zanlı da adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (25)

angaralı:

helal olsun o polis arkadaşa cesareti ve görev aşkından ötürü takdirlik bi adammış. .

38
0
yanıtYanıtla
TEVFİK:

polisimiz üstün hizmet madalyası ve yüksek bi parayla taltif edilmeli

37
0
yanıtYanıtla
TEVFİK:

benim yaşım 60 alıştığım bildiğim kelimeyi kullandım. Osmanlı torunu olduğum ve atam osmanlıya olan sevgi saygımdan dolayıdırki için osmanlı kelimeleri kullanmağa daha özen gösteriyorum. T. C polis ve askeri başımın tacıdır. Çünkü onlar vatan millet ve bayrağımızın ilelebet bekçisidirler. sivil bi vatandaşım polis değilim senin yaşın daha genç galiba taltif kelimesi nasıl kafana basmadıysada benimde yeni nesil uyduruk uydurmasyon ödüllü mödüllü kelimelere kafam yatmaz dilim dönmez.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

allahına kurban

34
0
yanıtYanıtla
gerçekci:

bu polis kardeşimizi alnından öperim işte bu hadi Amerika medyası yapın bu haberi bizimkiler sizin aldığınız nefesi bile haber yapıyor.

34
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ ŞÜKRÜ:

tabancayla tekeri nişan alarak vuran polisimize vede uçarak arabanın tepesine binen polisimize her ikisinede kucak dolusu sevgiler saygılar tebrikler. . bu ayki alacakları mutad maaş harici extradan derhal çift maaş hediye verilmesini canı gönülden arz ederim.

34
0
yanıtYanıtla
Serhat Dağtekin:

HELAL OLSUN MESLEKTAŞIMA. . .

31
0
yanıtYanıtla
Adem:

Polis arkadaşlarımı cesaret ve başarılarından dolayı kutluyorum. Helal olsun...

30
0
yanıtYanıtla
şeyyy:

vatansever polisler helal size saygılar

26
1
yanıtYanıtla
GERÇEK:

AMERİKAN POLİSİNİ İZLEYİN ORADA OLACAK BU KALBURA ÇEVİRMİŞLERDİ ÇOKTAN. POLİSİMİZ GERÇEKTEN ÇOK SABIRLI.

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title