Haberler

TYÇP Kapsamında Kula Belediyesi İşçi Alımı İçin Mülakat Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Kula Belediye Başkanlığı işbirliğinde Kula Belediyesi'ne TYÇP (Toplum Yararına Program) kapsamında 6 ay süreli 50 geçici personel alımı için mülakat gerçekleştirildi.

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Kula Belediye Başkanlığı işbirliğinde Kula Belediyesi'ne TYÇP (Toplum Yararına Program) kapsamında 6 ay süreli 50 geçici personel alımı için mülakat yapıldı. İstihdam edilecek 50 kişilik kontenjan için 311 kişi müracaat etti. Kula Ek Hizmet Binası'nda yapılan mülakata, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediyesi Yazı İşleri Müdür Vekili Volkan Filik, Dış İlişkiler Müdür Vekili Sait Bozer, Salihli İŞKUR Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmaları Gülsüm Ülker ve Zeynep Tekbaşolan katıldı. Kula Belediyesi'nde çalıştırılacak 6 ay süreli personel istihdamı hakkında açıklamada bulunan Başkan Tosun, istihdam edilecek personellerin mahallelerin park ve bahçe düzenlemesi, bakım-onarım, çevre temizliği konularında görevlendirileceğini söyledi.

Başkan Tosun; "Kula'da İş İmkanları Yaratmaya Çalışıyoruz"

Kula'da işsizlik sorununa çözüm bulmak için her daim gayret gösterdiklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Kula Belediye Başkanlığı işbirliğinde TYÇP (Toplum Yararına Program) kapsamında Belediyemize 6 ay süreli 50 geçici personel alımı için mülakatlarımızı yaptık. Mülakat sonucu istihdam edilecek personeller, Belediyemizin park ve bahçe düzenlemesi, bakım-onarım, çevre temizliği alanlarında çalışmalarını sürdürecekler. Bizler, Kula Belediyesi olarak ilçemizde istihdamı arttırmak için çalışıyoruz ve önümüze gelen her fırsatı da vatandaşlarımız için değerlendiriyoruz. İşe alınacak olan vatandaşlarıma şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title