Haberler

Tüfekle Oynayan 14 Yaşındaki Torun, Dedesini Başından Vurup Öldürdü

Güncelleme:

Konya'nın Çeltik ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuk, evin duvarından aldığı av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu bahçede oturan dedesini başından vurarak ölümüne neden oldu.

TÜFEK ATEŞ ALDI, YAŞLI ADAMA İSABET ETTİ

Olay, Çeltik ilçesi Gökpınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.C.Y. (14) evde bulunan av tüfeğini alıp oynadığı sırada tüfek kazara ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar evin bahçesinde oturan 68 yaşındaki dede Abdullah Y.'nin başına isabet etti.

HAYATINI KAYBETTİ

Kanlar içerisinde kalan dede Abdullah Y. için ambulansa haber verildi. Olay yerine sevk edilen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Abdullah Y.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Tüfekle Oynayan 14 Yaşındaki Torun, Dedesini Başından Vurup Öldürdü

İFADESİ ALINACAK

Adrese gelen jandarma ekipleri, 14 yaşındaki çocuğu ifadesini almak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürdü.

Yapılan incelemelerin ardından yaşlı adamın cesedi, otopsi yapılmak üzere Hacı İzzet Baysal Yunak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çeltik Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

ne:

dede aynı peşin satanlar gibi oturuyor :D

2
37
yanıtYanıtla
İzmir’li İsmet:

onyedi yılda geldigimiz noktaya bakın.

21
14
yanıtYanıtla
Melahat:

Aynen katılıyorum hocam.

yanıt5
yanıt2
orhan:

evet ortalık sizin gibi mallarla doldu. . . . mal oğlu malsınız. . .

yanıt4
yanıt5
sana ne:

Kafana taş düşse bunlardan bileceksin. Yakında taş da düşecek. . .

yanıt4
yanıt8
MALSINNN:

SEN MAL DÜRBÜNLÜSÜN. .

yanıt2
yanıt1
asdasd:

Eskiden bu tür haberleri yapacak ne bir gazete ne de bir haberci bolluğu vardı. Hadi onu geçtim vuranın çocuk olduğunu bile bulamazlardı ve dosya kapanır giderdi. .

yanıt0
yanıt2
Silici:

Evin duvarında asılı tüfeğin içi neden dolu acaba

21
0
yanıtYanıtla
ÖLEN BAYKAL:

5 yaşımda bana da silah tufek verdiler. Elimden tutup atmayı gosterdiler o kadar boncuklu tabancamız oldu daha bi canlıya sıkmadık çoçukta salaklık

5
16
yanıtYanıtla
bir dost:

EVDE SİLAH BULUNDURMAK İNSANA BELA GETİRİR.

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title